Publicitat
Esports · 16 de Març de 2011. 08:52h.

Comparen la tragèdia del Japó amb "ser espanyols"

L'exvicepresident del Barça despenja el comentari perquè "hi ha qui ho ha trobat ofensiu"

Comparen la tragèdia del Japó amb "ser espanyols"

Godall, en una imatge del seu facebook

L'exvicepresident del FC Barcelona amb Joan Laporta, Alfons Godall, en una entrada en el seu facebook, que posteriorment ha retirat, fa referència als fets viscuts al Japó i ho compara amb "la dissort de ser espanyols". "Els catalans som uns ciutadans castigats per la desgràcia i la injustícia històriques", considera.

"El destí i la dissort ens han dut a haver de ser espanyols i patir-ne les conseqüències. Per això entenem la dissort del Japó i de la seva gent. Viuen en la desgràcia d'haver de patir el càstig dels terratremols i sutnamis. La diferència és que nosaltres ho podem resoldre. Tot el suport a la gent del Japó."

Aquest comentari de Godall ha provocat que alguns dels seus contactes del seus facebook li ho retregui, però l'excandidat a la presidència blaugrana es reivindica en les seves afirmacions.

El dia següent de fer aquest comentari, Godall ha decidit "retirar-lo" atès que "hi ha qui ho ha trobat ofensiu".

Publicitat
Publicitat

89 Comentaris

Publicitat
#89 Sergi, Badalona, 18/03/2011 - 01:07

Independentismo = el nuevo fascismo!! cada vez se vuelven mas radicales. los catalanes de verdad no lo vamos a permitir, así que ya os podéis ir comprando un billete de avión hacia varsovia...

#88 pedro picapiedra, Manresa, 17/03/2011 - 21:46

No teneis huevos para declarar la independencia sin mas. No teneis huevos como tuvieron los croatas o los bosnios. Ya sabeis lo que os pasaria

#87 aikejo derse, lepe, 17/03/2011 - 21:17

Marc (Catalunya lliure)
...de verdad, estas enfermo

#86 Juan, Barcelona, 17/03/2011 - 19:24

A nadie debería extrañarle las cosas que se le pueden ocurrir a una persona que además de culé es separatista (cualquier cosa menos algo que sea sensato). Por cierto, si este hombre supiera lo que es sentirse español se arrepentiría toda su vida de habersele ocurrido tamaño despropósito.

#85 PaT, Bcn.Spain, 17/03/2011 - 19:17

a nadie se le obliga a estar en Espanya.. puede largarse cuando le de la gana, solo le hace falta ponerselos... Pobre hombre.