Publicitat
Esports · 23 d'Agost de 2011. 15:07h.

Competició obre expedient a Mourinho i a Vilanova

El tècnic portuguès s'enfronta a una sanció d'entre quatre i dotze partits de suspensió

Competició obre expedient a Mourinho i a Vilanova

Mourinho, ficant el dit a l'ull de Tito Vilanova

El jutge únic de Competició de la Federació Espanyola de Futbol, Alfredo Flórez, ha obert expedient sancionador a José Mourinho, entrenador del Madrid, i a Tito Vilanova, ajudant de l'entrenador del FC Barcelona, pels incidents de la Supercopa.

A Mourinho se li imputa una falta greu ja Vilanova una falta lleu. La sanció que pot patir el tècnic portuguès per ficar el dit a l'ull de Vilanova és una suspensió d'entre quatre i dotze partits, incloent Lliga i Copa. Per la seva part, el segon entrenador del Barça s'enfronta a una sanció de quatre partits com a màxim.

El Comitè de Competició de la Federació espanyola ha decidit obrir expedient de "caràcter merament indiciari" a Mourinho i Vilanova, un cop examinades les imatges sobre les conductes dels tècnics del Reial Madrid i Barcelona.

A més, el Comitè de Competició sanciona amb un partit al barcelonista David Villa i als madridistes Marcelo i Mesut Özil. El procediment dels expedients i la seva tramitació passa a un instructor, Rafael Alonso Martínez. Reial Madrid i Barcelona tenen dret a la formulació de legacions.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 estemfotuts.blogspot.com, Catalunya, 23/08/2011 - 17:00

Sóc d'un país on de la port se'n diu seny

#3 carol_, empordà, 23/08/2011 - 16:04

Rosell es l'exemple del típic català covard amb els espanyols(pocs cullons amb el madrid),i molt "matxomen" amb els catalans (molts cullons de caradura)amb en Laporta.

#2 Carles, Vilada, 23/08/2011 - 15:55

Creu-t'ho, Josep M. Per a vergonya dels catalans, Rosell continuarà mirant cap a una altra banda. És així de poqueta cosa. És així de covard i miserable. Molt en la línia, i em sap greu dir-ho, del caràcter català. Penós. Humiliant.

#2.1 Josep Ma., Terrassa, 23/08/2011 - 16:02

Es lo que em temo, com tantes i tantes vegades.

#1 Josep Ma., Terrassa, 23/08/2011 - 15:43

"Reial Madrid i Barcelona tenen dret a la formulació de legacions"
Doncs ara és el moment de que el Barça presenti tot tipus de proves i documents gràfics que incriminen a Mourinho i els jugadors del R. Madrid com a únics culpables. Això ja no és denunciar, sinó ALEGAR per fer justícia..