Publicitat
Esports · 4 de Novembre de 2010. 09:46h.

Contra la visita de Rosell a Cornellà

El periodista Enric Bañeres demana al president del Barça no fer "el paripé"

Contra la visita de Rosell a Cornellà

Imatge del darrer derbi a Cornellà

El periodista Enric Bañeres, en un article a Mundo Deportivo, recomana a Sandro Rosell no anar al derbi que s'ha de disputar el desembre a Cornellà. Bañeres, malgrat deixar clar que "estoy por la paz, la concordia y el buen rollo entre clubs, considera que "el veto y la exclusión son contrarios a todo intento de reconciliación".

El periodista, que compara la relació de Barça i Espanyol a la del "Madrid y al Getafe" en ser de "poblaciones vecinas", creu "abusivo que el Espanyol no permita la entrada de aficionados del Barça". "Y que se rinda homenaje a Iniesta sólo para aficionados pericos desvirtua el propio acto".

Bañeres sentencia que "Rosell debería reflexionar antes de asistir al derbi y hacer el paripé a los anfitriones, habida cuenta que puede ser el único barcelonista en las gradas". L'Espanyol va decidir no vendre entrades a aficionats del Barça després que en els dos últims derbis radicals del conjunt blaugrana llancessin bengales a la grada perica.

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#31 Perepau, Linyola, 09/11/2010 - 10:28

Lleida perica, Catalunya perica per sempre!!

Amunt Espanyol

#30 lopere, Castelló de Farfanya, 08/11/2010 - 18:48

Terres de ponent periques per sempre!!*!! Segre amunt, segre avall la terra és blanc i blava. Per la plana penyes periques hi ha, prop del montsec també hi són i als pirineus passant per andorra també n'hi ha! Som-hi, som-hi, amunt pericos! Visca la Terra!!*!!

#29 Josep F G (barcelona), barcelona, 08/11/2010 - 12:55

Rodolf,

Vaig a Lleida capital cada cap de setmana, Lleida està plena de madridistes i culés (per aquest ordre). Per cert Fora bo aprenguessis una mica d'ortografia,

Per sempre Espanyol!

#28 Prefereixo ser un gos, a un babau, 08/11/2010 - 10:46

Bañeras xato, que els darrers anys nomes venia la chusma chusma culer. Millor sense violents. I si, des que els hi posem per corbata en els derbis, som metropolitans, som irreverents.... som la gota que s escapa del got nacionalculé. 110 anys i els que ens queden babaus!!!

#27 Josep, Barcelona, 06/11/2010 - 03:34

Rodolf, Cornellà plena de pericos? Tu no has estat mai allà oi?