Publicitat
Esports · 4 de Setembre de 2010. 10:13h.

Crida a boicotejar la 'Vuelta'

La CUP anima a "omplir d'estelades" la carrera ciclista

Crida a boicotejar la 'Vuelta'

La CUP, contra "els polítics botiflers"

La Candidatura d'Unitat Popular vol "tornar a sortir al carrer després que la Vuelta a España passi per Tarragona un altre cop i se suma, així, a la convocatòria feta per les xarxes socials de caire anònim". L'any passat, el tram tarragoní es va "omplir d'estelades en mostra de rebuig a la cita".

La CUP anima el poble de Tarragona "a manifestar-se el mateix dia 7 al carrer Unió a la una del migdia per mostrar el rebuig a una despesa totalment innecessària". Creuen que en temps de crisi econòmica “no és moment d'acollir grans certàmens esportius ni donar subvencions a iniciatives esportives de caire professional tenint en compte la manca d'infraestructures evident a la nostra ciutat”.

El fet que Tarragona torni a acollir la Vuelta afirmen que “és només una mostra de la manca de participació ciutadana que permet l'Ajuntament, que no té en compte el rebuig que l'any passat ja va provocar”. També destaquen el paper d'Esquerra en l'organització d'aquest esdeveniment. Segons ells, “no és gens coherent autoproclamar-se independentista i pretendre dur la Vuelta aEspaña a Tarragona i, a més, després manifestar-s'hi en contra com van fer molts militants del mateix partit” en la convocatòria que van organitzar els tarragonins.

Seguint en la mateixa línia de l'any passat, doncs, la CUP anima als ciutadans a assistir a la mateixa convocatòria, el dia 7 a la una del migdia al carrer Unió amb una estelada per “rebutjar, fins que el consistori ho escolti, la presència d'un element mediàtic colonitzador com la Vuelta”. Durant la protesta faran crides a la vaga general del 29 de setembre “contra els polítics botiflers”.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Miquel Bruc, Vic, 05/09/2010 - 01:20

Que estem conquerits i colonitzats ho tenim molt clar, Manuel. Els Franco, Suárez, Aznar, González han volgut destruir Catalunya amb la immigració. Però aquí seguim, ferms. Fes un pas i fes-te polonès, nano.

#11 Manuel Aragón, bcn (la indisoluble), 04/09/2010 - 23:33

Barcelona se inundó de banderas nacionales el día del Mundial de futbol.Fue algo inolvidable ante el estupor y estupefacción de los polacos.

#10 Anna de Vic, Vic, 04/09/2010 - 19:16

Pero que fan els espanyols amb bici a Casa nostra?
Espero que TV3 no digui res de la "vuelta".
Xavi Torres, no ho facis. Demostra qui ets!.
Si us plau, poseu al TN els castellets que a casa, cuan dinem amb barretina ens posa loa pell de gallina.
Visca T

#9 Marc, Barcelona, 04/09/2010 - 17:34

Amoscaciques,ja et va dir el metge que amb una " roja " n'hi havia prou,dues és un abús contraproduent.

#8 amoscaciques, girona, 04/09/2010 - 15:30

Tarragonins i tarragonines de bon cor, sortiu amb banderes espanyoles pels carrers el dia q la Vuelta passi per una part d´Espanya com és la bonica Tarragona. Ni un pas enrere contra l´enemic independentista, q està ple d´odi. VIVA ESPAÑA!!!