Publicitat
Esports · 22 de Juny de 2008. 11:33h.

Crida a celebrar la derrota d'Espanya

"Tots a Canaletes amb banderes estelades si guanya Itàlia"

Crida a celebrar la derrota d'Espanya

Aquesta agressió a Luis Enrique en el Mundial 94 encara es recordada per l'afecció espanyola

Sectors independentistes han fet una crida a través de la Xarxa a celebrar la victòria d'Espanya en el cas que aquest diumenge acabi derrotada per Itàlia en el partit oficial de l'Eurocopa (20.45). En alguna plana web recomanen comprar petards "perquè pot arribar a ser memorable", seguir el partit per internet o en un bar "així t'assegures que no et comptaran com a espectador de la 'selección'"; "llençar petards per cada gol de la selecció italiana" i "tots a Canaletes amb banderes estelades i molta festa si guanya Itàlia". Els autors de la crida justifiquen la mesura perquè "si poguéssim competir a nivell internacional faríem uns molts bons resultats esportius i el nostre poble seria reconegut a qualsevol part del món, com és el cas d'Escòcia, una nació sense Estat que pot participar amb la selecció de futbol en competicions internacionals" i "ho diem clar: estem farts d'aquesta situació".

Publicitat
Publicitat

99 Comentaris

Publicitat
#99 Manolito Gazmoño, Barcelona (España), 24/06/2008 - 14:53

Por cierto, Sres. de E-Noticies, vaya noticia más infantil. Esto es noticia ???? Es noticia del Racó Català, la web de adolescentes con el cerebro lavado. A ver si establecéis criterios algo más maduros para seleccionar lo que es noticia.

#98 Manolito Gazmoño, Barcelona (Barcelona), 24/06/2008 - 14:51

Qué cansinos.. Diosss qué aburrimiento. Escocia tiene su propia liga, de ahí que SÍ tenga Selección Nacional. Haced lo mismo . Barça FUERA de la Liga Española... y que dispute la Liga Catalana con el Palamós. Y a partir de ahí Selección Catalana.

#97 Maikel., Barcelona, 24/06/2008 - 14:38

A los que pensaban ir a Canaletes a celebrar la posible derrota de España, les recomiendo que se dediquen a leer en vez de pensar en estupideces.

#96 Jaume, Badalona, 23/06/2008 - 17:14

Ja hi anirem sulfuro, tranquil. Si celebreu passar de quarts de final com si fossiu campions serà per alguna cosa. El vostre nivell té un sostre molt baix.

#95 Salió bien, Tona-Barcelona-ESPAÑA, 23/06/2008 - 15:23

No me quedan cohetes voy a por mas, ya vuelvo. Felicidades ESPAÑA.