Publicitat
Esports · 16 de Juny de 2009. 19:03h.

Cristiano Ronaldo no s'amortitza amb samarretes

Sala i Martín diu que n'haurien de vendre més de 9 milions

El directiu del FC Barcelona, Xavier Sala i Martín, ha dit que la política esportiva del Reial Madrid "des del punt de vista del negoci esportiu, no és sostenible de cap manera". En declaracions a El món a RAC1, l'economista ha indicat que "aquesta teoria de que tu compres Cristiano Ronaldo i totes les televisions vénen corrent a fer-te contractes addicionals o tu compres Cristiano Ronaldo i comences a vendre samarretes, això no funciona ni funcionarà perquè no hi ha prou diners".

"Per cada samarreta que vens el club ingressa 10 euros. Per amortitzar Cristiano Ronaldo venent samarretes has de vendre 9.400.000 samarretes. Si a sobre vols amortizar Kakà, has de vendre 6 milions de samarretes addicionals. Si vols amortitzar els 300 milions que volen invertir has de vendre 30 milions de samarretes. Saps quantes van vendre l'any passat? Un milió. En el planeta terra no es venen 30 milions de samarretes. No sé si ells que són galàctics les vendran en altres planetes, però en el planeta terra no vendran 30 milions de samarretes", ha afegit Sala i Martín.

El directiu blaugrana ha defensat el model econòmic del Barça i ha dit que "el que no farem serà entrar en una espiral suïcida simplement perquè altres han posat diners de fora del mercat". Sala i Martín s'ha preguntat d'on surten els diners que serveixen a Florentino Pérez finançar els fitxatges que ha fet aquesta temporada. "Del negoci futbolístic no sortiran. Sortiran d'un altre lloc. I jo em pregunto, ja fa vàries setmanes que m'ho estic preguntant, d'on surten els diners", ha manifestat Sala i Martín.

Florentino Pérez, president del Reial Madrid
Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#18 Pau, El masnou, 12/07/2009 - 22:49

Sala Martin ignorante?¿? Jajaja... No se si sabeis quien es este tio y como esta considerado MUNDIALMENTE! Algo sabe de dinero...mirar su biografia enteraos!

#17 Fabricant d'americanes, Barcelona, 22/06/2009 - 14:28

Raul: Tu ets tonto o menjas merda?

#16 Raul, Sabadell, 17/06/2009 - 16:22

Es clar, com que a Sala Martin només se li ocurreix vendre el patrimoni dels socis per fer caixa, no entén que els altres si que sàpiguen fer-ho.

#15 marc, girona-catalunya-españa, 17/06/2009 - 12:08

Ni guanyan un triplet deixeu el madrid en pau?
que opinin el seguidors es normal,forma part d´aquest circ, pero que els directius del far$a es passin el dies parlant del madrid te un nom.
MADRIDITIS.

#14 Fran, Llinars, 17/06/2009 - 11:42

En canvi els teus tratges nomes es venen un,el teu,xq son ridiculs i fas el pallasso,pero ja va be que donis aquesta imatge tant comica,aixi sabran como son els cule$.