Publicitat
Esports · 14 de Gener de 2017. 12:01h.

Crivillé: "Si hi ha algun burro, sóc jo"

L'expilot es disculpa i explica que "jo tributo a Espanya"

Crivillé: "Si hi ha algun burro, sóc jo"

Àlex Crivillé, durant l'entrevista

El campió del món de motociclisme, Àlex Crivillé, s'ha disculpat per les seves declaracions en una entrevista a El Suplement de Catalunya Ràdio sobre que els esportistes espanyols que tributen a l'Estat són "burros".

Crivillé, al mateix temps que s'està emetent l'entrevista, ha escrit una piulada per manifestar que "vull disculpar-me sobre la forma en què em vaig expressar ahir. Si hi ha algun ruc, aquest sóc jo per explicar-me malament. Perquè jo tributo a Espanya!".

L'expilot ha manifestat durant l'entrevista que "tant de bo es canviessin les lleis i l'estat no es quedés un 50%" i afegeix que "per això veus que tots els esportistes d'elit se'n van a fora". "Qui més té ha de pagar més? Potser sí, però dins d'un marge", ha remarcat.

També ha dit que "la política i l'esport va lligat. On hi ha patrocinadors hi ha política" i ha dit que "segueixo una mica l'actualitat política, però arriba un moment que també cana perquè últimament és molt repetitiva". "Això cansa, però algun dia o altre anirà tot com ha d’anar", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#12 xaviacus, Piera, 16/01/2017 - 08:26

El pensamiento único por el cuál es lícito que el estado te meta la mano en el bolsillo para gastárselo como le de la gana (sin preguntarte, obviamente) obliga a pedir perdón cuando, en el fondo, sólo has expresado que tu dinero es tuyo, que te lo has ganado honestamente y que no te gusta que te lo

#11 Alejandro, Barcelona, 14/01/2017 - 21:03

Pues ya nos imaginamos que el demanar perdón se debe a las subvenciones que puedes ver peligrar. La cagaste, Burt Lancaster

#10 Alejandro, Barcelona, 14/01/2017 - 21:00

Sí, guapo, ahora intentas arreglarlo; ya sabemos de qué palo vas, qué escala de valores te adornan y cuán democrático, generoso y solidario eres. Que te compre quien no te conozca.

#8 Tirant, Bcn, 14/01/2017 - 19:22

Molt encomiable la reacció de Crivillé demanant perdó per la cagada. No és freqüent aquesta humilitat en persones de rellevància mediàtica.

#6 pere, Rubi, 14/01/2017 - 14:41

On van les subvencions per circuit de Montmeló.
Es podria considerar que alguna part (encara que sigui petita) d'aquestes subvencions están afora.
Ja n'hi ha prou que aquesta pretesa "èlit" se'ns pixi a sobe i encara ens diguin que es que està plovent