Publicitat
Esports · 17 de Setembre de 2010. 16:07h.

Cruyff, no; Rexach, sí

Els exjugadors Fusté, Rexach i Migueli, nous assessors esportius de la directiva blaugrana

Cruyff, no; Rexach, sí

Rexach, als estudis d'e-notícies, en una foto d'arxiu

El FC Barcelona ha anunciat en un comunicat que els exjugadors Josep Maria Fusté, Carles Rexach i Migueli han estat nomenats assessors esportius de la junta directiva que presideix Sandro Rosell.

"Amb aquest nomenament es pretén incorporar l’experiència i el coneixement de l’Entitat i del futbol dels exjugadors del FC Barcelona, alhora que es valora i es reconeix la trajectòria d’aquestes tres emblemàtiques figures del barcelonisme".

El nomenant de Rexach es produeix dos mesos després que Johan Cruyff, president d'honor de l'entitat a proposta de Joan Laporta, decidís tornar la insígnia al nou president. Rexach va ser el segon de Cruyff en l'etapa del dream team.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 LUCAS, martorell, 20/09/2010 - 15:12

Es una vergonya, aquets 3 que estan forrats a cobrar pasta del Club, mentres ex-companys seus es moren de gana (Eladio, Heredia, Fortes etc...). Mai els jugadors cobraven per anar a actes i demes. Pero es el preu del suport a Rosell. !Quin fastic que fan!.

#3 Pepet, BCN, 18/09/2010 - 02:34

Home, si més no, aquestos tres em pareixen honrats, no com el Cruiff que si te´l trobes pel carrer i li demanes l´hora, te la dona... pero et cobra 1 1 1

#2 Ramon Maria, Barcelona, 18/09/2010 - 00:36

El dimarts 4-5-2004 un diari publicava la següent noticia "L'EX-JUGADOR DEL BARÇA MIGUELI IMPLICAT EN LES AMENACES A JOAN LAPORTA".
A veure quin assessorament donarà a la nova junta.

#1 Josep Maria, Terrassa, 17/09/2010 - 18:27

Anem molt malament. Aquests exjugadors potser tenen un nivell futbolistic , però no li arriben ni a la sola de la sabata al Cruyff, com ja s'ha demostrat. A més a més tots quatre son totalment anti-cruyfistes demostrats. Això és la "vendetta" del Sandrusco. Quina llástima, l'hem ben cagat!!