Publicitat
Esports · 25 d'Agost de 2009. 11:11h.

Cruyff titlla Guardiola d'"obsessiu"

"Amb el temps haurà de deixar aquest seguiment tan proper de tot o acabarà malalt"

Cruyff titlla Guardiola d'"obsessiu"

Cruyff i Laporta, en una imatge d'arxiu

Johan Cruyff, que des de fa temps ha exercit de conseller a l'ombra de Joan Laporta, diu que Pep Guardiola, “és un tio intel·ligent, obsessiu en tots els detallis; aconseguirà el que vulgui, però amb el temps haurà de deixar aquest seguiment tan proper de tot o acabarà malalt".

L'holandès ha parlat a la revista masculina ‘Esquire’ que sortirà a la venda als quioscs el pròxim mes de setembre. “Un crack necessita d'un equip i un estil per a brillar al màxim. Messi ho té en l'actual Barça; cal veure si Cristiano Ronaldo ho troba en aquest Madrid”, ha advertit Johan per a qui la qualitat ha d'estar per sobre dels diners, és a dir, l'holandès és partidari o bé de buscar talents a bon preu o apostar per un planter que tot el món ha vist que és capaç de generar futures estrelles.

En aquest sentit, incideix que la morterada de milions que s'ha deixat Florentino Pérez per a construir un nou Madrid no té perquè donar els seus fruits, “Florentino entén molt de negocis, però fitxar als millors no significa saber de futbol”.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Pepito, BCN, 27/08/2009 - 02:34

Mireu bé la foto, en falta un, amb el nas ben llarg i la btxaca plena. Per a qué ? Per a ser, Gaby Fofo i Miliki (i que emperdonen aquest 3 garans pallassos per la comparació )

#7 phish, lol, 26/08/2009 - 09:23

el cruyff es un amargat

#6 lluis, MATARO, 25/08/2009 - 17:31

Totalmente de acuerdo con Tomas, además, Pep siente los colores del barça i catalunya de verdad, no los de la cartera, por lo que los consejos de este señor solo en el terreno de juego, nada mas

#5 José Tomás, Bcn, 25/08/2009 - 14:58

Que un buen jefe sea obsesivo y meticuloso en el trabajo no es malo y como además Pep es inteligente, no tendrá problemas.Y lo de talentos a buen precio que se lo cuente al genio del vago Txiki ( Que Risión, Henrique, Martín Cáceres, Hleb, .....)

#4 kim, hospi, 25/08/2009 - 12:33

Que dolenta que es la enveja...