Publicitat
Esports · 2 de Juliol de 2010. 19:51h.

Cruyff torna la insígnia de president d'honor

Rosell diu que "jo hagués fet el mateix"

Johan Cruyff ha anat aquest divendres per la tarda fins a les oficines del FC Barcelona per tornar la insígnia que l'acreditava com a president d'honor de la institució.

Sandro Rosell s'ha assabentat d'aquesta circunstància mentre feia la seva primera roda de premsa com a president del club, a la sala París. Quan un periodista l'ha informat de la decisió de Cruyff, Rosell ha indicat que "jo hagués fet el mateix".

"Quan et donen un títol que no existeix, suposo que Cruyff s'haurà assessorat amb algun advocat i li haurà dit que 'tens un títol que no existeix'. Sé que és una mica absurd, però suposo que no vols tenir un títol que no existeix", ha indicat.

El president del Barça ha afegit que en la propera assemblea de compromisaris aquests socis decidiran si volen una modificació estatutària per "crear la figura de president d'honor" i posteriorment seran els socis de l'entitat els que decidiran si volen que "Johan Cruyff o una altra figura del barcelonisme" ostenti aquesta representació.

Cruyff i Rosell, en la presa de possessió del nou president del Barça
Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#23 José Tomás, Bcn, 05/07/2010 - 11:36

Patético Cruyff devolviendo la insignia que le dieron y que según dijo ni sabía lo que era. Solo ha devuelto una insignia, nadie le ha quitado de momento un cargo que estaturiamente no existe. Sandro actua con lógica, será la asamblea quien decidirá

#22 Alexei, Barcelona, 05/07/2010 - 10:35

I per què la va acceptar, doncs? Aquest Cruyff és tot un personatge....

#21 MARC-SABATES.COM, REPUBLICA CATALANA DEL BARCA //*//, 04/07/2010 - 20:44

Visca Joan Laporta Gran President ! !
MARC-SABATES.COM

#20 Papitu, Papussia, 04/07/2010 - 16:03

Marc Sabatés, com t'ho fas noi, per saver exactament quins sons els bons i quins els dolents, potser els altres som una mica rucs?

#19 Pep, Barcelona, 04/07/2010 - 13:10

Quan diu que suposa que s'haurà assessorat amb un advocat que li ha dit que el títol no existeix, per què Cruyff no es va assessorar abans d'acceptar-lo? Absurd. Mentides i més mentides de Rosell, com sempre. Cruyff no "traga" a Rosell, ho sap tothom