Publicitat
Esports · 10 d'Agost de 2009. 13:52h.

Cua per dir adéu a Jarque

Més de 14.000 persones passen per davant del fèretre del capità de l'Espanyol

Centenars de seguidors del RCD Espanyol, i d'altres clubs, han fet cua per donar el seu darrer adéu al capità del primer equip, Dani Jarque. Tot i el sol que queia sobre l'estadi de Cornellà-El Prat, els aficionats han esperat pacients el seu torn per passar fins a la zona presidencial on havia quedat instal·lada la capella ardent del futbolista. Entre les dues i les sis de la tarda més de 14.000 persones han desfilat per la capella ardent.

Un cop s'ha tancat al públic la zona presidencial on hi era el taüt del central blanc-i-blau ha començat el funeral. Minuts abans de les set de la tarda, el cos sense vida de Jarque ha estat traslladat a Sant Boi per a la seva incineració en una cerimònica íntima per desig de la família del jugador.

A la una del migdia havia quedat tancada al públic la porta 21, on de manera espontània ha estat homenatjat Jarque. Entre les vuit del matí i les dues de la tarda, només han pogut entrar a la capilla ardent els familiars i amics íntims de l'esportista. Durant tot el matí han arribat fins a Cornellà-El Prat desenes de corones de la majoria de clubs de Primera divisió, així com d'institucions cíviques i polítiques.

Veure fotogaleria

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat