Publicitat
Esports · 6 d'Agost de 2021. 09:33h.

Culpen Espanya de la marxa de Messi

"Puta Espanya", "Espanya és una merda", "puta lliga" o "ofensiva anticatalana", entre d'altres

Culpen Espanya de la marxa de Messi

Sectors independentistes han culpat Estanya de la marxa de Leo Messi després que el FC Barcelona informés que el nou contracte entre el club i el crack argentí no es podia formalitzar "a causa d'obstacles econòmics i estructurals (normativa de Laliga espanyola)".

El vicepresident del patronat de la Fundació Barça, Alfons Godall, ha assegurat en un tuit que l'adéu és "una garrotada" i ha denunciat que "no hem pogut fer pràcticament cap moviment amb els contractes rebuts i en Tebas i en Florentino ens tenen en una tenalla mortífera". Godall està d'"acord" amb un comentari que exposa que el Barça hauria d'abandonar la Lliga perquè "mantenir-se a on et maltracten és de masoquista".

El diari Vilaweb ha culpat directament la Lliga de l'adéu de l'argentí amb el titular "La lliga espanyola fa inútil l'acord de renovació entre el Barça i Messi". Molts usuaris independentistes han compartit la informació amb comentaris com "Puta Lliga i puta Espanya", "La normativa espanyola fa que perdem Messi? Puta Espanya!", "Potser que canviem de lliga...", "l'ofensiva anticatalana" o "hem de deixar la lliga espanyola per anar a jugar a la francesa, portuguès o italiana" són alguns dels comentaris a la xarxa.

L'exdiputat d'ERC i editor de La República, Joan Puig, ha assegurat que "si el Barça jugues a la Premier, Messi seguiria jugant al club" i ha afegit que "mireu si vam perdre l'1-O". "Espanya ens vol humiliats" o "hi perd més la Lliga que el Barça" són algunes de les repostes que ha rebut, però també n'hi ha que ironitzen o se'n riuen del comentari de l'exdiputat.

La periodista Pilar Rahola ha manifestat a Twitter que "fa tres setmanes, un periodista espanyol em va dir, textualment, 'no permetrem que us quedeu amb Messi. Tebes us fotrà'". "Li vaig fer poc cas. Avui té molt sentit", ha sentenciat.

"I les normes de la Liga Espanyola, expulsant Messi del Barça. I llavors, el risc és la independència?", s'ha preguntat el sociòleg Salvador Cardús. Altres usuaris han lamentat que "des d'Espanya, un paio imposa que el Messi no jugui més al Barça. Clar que volem la independència!", "Puta Bartomeu i puta Espanya de rigor per començar" o "si Espanya és una merda la Lliga espanyola sense Messi encara és més merda. Tebas, fill de puta".

Publicitat
Publicitat

103 Comentaris

Publicitat
#96 bejota, bcn, 10/08/2021 - 12:06

LA ÚNICA REALIDAD ES QUE EN LAS ELECCIONES DEL 2019 (CUATRO ELECCIONES) ,EL SEPARTISO PERDIÓ MÁS DE 300 MIL VOTOS EN TODAS. Y, EN LAS DEL 14-F DEL 2021 ,PERDIÓ CASI 700 MIL VOTOS.CAMELARON A 500 MIL VOTANTES QUE NO NACIERON SEPARATISTAS, PERO VISTO LO VISTO ,DONDE DIJERON DIGO ,AHORA ES DIEGO.
SE VA EL CAIMÁN ,SE VA EL CAIMÁN ,LAS EMPRESS ,LOS

#93 Decebut, bcn (tbn), 07/08/2021 - 18:17

Aquest any tampoc t'han portat a la platja, oi? Catxum dena!

#92 David, FOLGUEROLES, 07/08/2021 - 15:01

Y estos desgraciados que culpan a España de todos los males que provocan ellos donde creen que están.

#91 Blas de Pedo, Bcn, 07/08/2021 - 13:38

Podrien afegir.
Dropos espanyols
Gorrons espanyols
Pidolaires espanyols
Tot del gust i opinio dels ciutadans holandesos ,alemanys ....

#91.1 Decebut, bcn (tbn), 07/08/2021 - 14:01

Hola, Purri, tot bé?

#91.2 Soloesmiopinion, Tabarnia, 08/08/2021 - 11:21

Cierto Purri. Desde que se enteraron de que eras un españolazo, tienen esa opinión de nosotros.

#90 Narcís de la Ceba, Sant Higini de Matafaluga, 07/08/2021 - 13:34

Quan siguem independents serem la gran potència mundial del món i guanyarem totes les medalles dels Jocs Olímpics!!

Quanta dignitat!!

#90.1 Alejandro , Santa Coloma de Gramanet, 07/08/2021 - 21:01

Pero son tan cachondos que quieren la independencia y al Barça jugando en ligas extranjeras, no lo quieren jugando en la gloriosa liga de la republica catalana

#90.2 Tabarnés puro, Barcino, 08/08/2021 - 08:59

#90.1

Es que los lazis, como los vascongados, lo que realmente quieren es una independencia a la carta en la que elegir qué se quedan y qué "comparten" (o sea: lo mío es mío y lo tuyo a repartir). Con el nefasto concierto económico y los sucesivos gobiernos centrales los recogenueces la tienen de facto y a los lazis les ha podido la envidia.