Publicitat
Esports · 19 de Gener de 2010. 20:10h.

Custo fa el maillot de 'la Vuelta'

El dissenyador és partidari de l'oficialitat de les seleccions catalanes

Custo fa el maillot de 'la Vuelta'

Custo Dalmau, amb el maillot de 'la Vuelta'. (Foto: biciclismo.com)

Custo Dalmau ha estat el dissenyador del maillot de líder de la Vuelta a Espanya, batejat com la roja, que s'ha presentat aquest dimecres a Madrid. En el 75è aniversari de la cursa ciclista, els organitzadors de la prova han volgut tornar als colors originals, que coincideixen amb els de les diferents seleccions espanyoles.

Dalmau, però, es va mostrar partidari de l'oficialitat de les seleccions esportives catalanes en una entrevista a la revista Selecciona't al desembre de 2008. El dissenyador va dir que "aconseguir seleccions esportives pròpies seria un pas important i s'hi ha d'apostar fort, especialment per aquells esports que generen més afició entre la gent. Sóc català, he competit amb Catalunya, i defensaria qualsevol iniciativa d'aquest tipus".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Fran, Llinars, 21/01/2010 - 01:12

Es clar q en Custodio Dalmau pot treballar fora d Cat,el vostre problema es ara dieu aixo quan cada dia esteu dient q Espanya bla,bla,bla contra Cat.Si fos aixi el pro-seleccions catalanes no tindria feia a Espanya,no?x cert,com tot el q fa,es horroros.

#4 Freidlin-Wentzell, teorema, 20/01/2010 - 14:12

Molt bé Custo, independentista de prestigi internacional (ja pots anar rient com un ase, Koprotkin): recordo que fa uns anys, quan estudiava a Harvard, a una de les botigues més exclusives (cantonada Brattle) solia tenir dissenys Custo a l'aparador.

#3 Kropotkin, Vic, 20/01/2010 - 07:40

¡Que morro que tienen los "independentistas"! Jua, jua, jua,...

#2 Jaume, Calella, 19/01/2010 - 21:33

Quan l'Antonio Banderas fa una pel·li a Hollywood significa que desitja que Espanya sigui un protectorat dels EUA, com Puerto Rico? Un independentista pot treballar a Espanya com pot treballar a Alemanya.

#1 Raül, BCN, 19/01/2010 - 20:50

I què? Feina és feina, o no?