Publicitat
Esports · 7 de Novembre de 2008. 10:02h.

Dani Alves dóna exemple

Demana que tothom li parli "en català" i es compromet a estudiar la llengua

Dani Alves dóna exemple

Dani Alves

El defensa brasiler del FC Barcelona, Dani Alves, ha confessat en una entrevista al diari Sport que, malgrat haver arribat aquest estiu al club blaugrana, ja se sent "un català més". "Així em sento, perquè la meva obligació és adaptar-me a la cultura del lloc on visc", expressa. També agraeix que a Barcelona la gent del carrer "respecta més el meu espai" que a Sevilla, on la "gent és més llançada, es talla menys". "A Barcelona puc passejar amb la meva família", afegeix.

Alves també promet "llançar-me molt aviat" amb el català, i diu que en el futur anirà a classes d'aquesta llengua. "Encara no, però estic en això. Amb tants viatges és impossible planificar les classes. El que sí faig és veure les notícies en català, llegir algun diari i demanar-li a tothom que si és català, em parli en el seu idioma. Porto quatre mesos aquí i pràcticament ho entenc tot", sosté.

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#30 Pere, barcelona, 10/11/2008 - 17:11

Els útims aque ho van fer van ser KLUIVERT i SAVIOLA, i mira com els ho vam agrair..
En canvi la l'INIESTA i el MESSI, que van entrar amb 12 anys a la Masia ni una paraula..

#29 Songoku, PlanetaJupiter.com, 10/11/2008 - 12:50

Jo li diria a Dani Alves que no es preocupi i que entri a PlanetaJupiter.com :)

#28 Jorge, Madrid, 08/11/2008 - 16:30

Me parece molt bé. Espero que ante este entusiasmo futbolero, el Sport y El Mundo Deportivo empiecen ya dando ejemplo y se conviertan en periódicos catalanes en catalán. Ya verán cómo las ventas se van a multiplicar en todo el mundo.

#27 miquel, lleida, 08/11/2008 - 15:42

molt bé Alves! un tio intel·ligent. Al cap i a la fi, és natural aprendre l'idioma del lloc on vius i que et dona de menjar... no fer-ho és d'ignorant o ranci

#26 Ramon, Barcelona, 08/11/2008 - 15:19

El PSC, que és el partit que més mal ha fet a Catalunya, veu Laporta com un futur enemic polític; i per això el té en el punt de mira des del primer minut de la seva presidència.