Esports · 20 de Febrer de 2017. 12:07h.

Dani Alves: "La independència seria un error"

L'exjugador del Barça creu que "si Espanya i Catalunya es separen, tots dos sortirien perdent"

Dani Alves: "La independència seria un error"

Alves, en una imatge d'arxiu (Foto: FCB)

L'ex lateral brasiler del Barça, Dani Alves, ha apostat per "la via del diàleg i del consens" entre Catalunya i l'Estat espanyol i ha afirmat que "la independència seria un error".

Alves ha dit en una entrevista al diari ABC que "si Espanya i Catalunya es separen, tots dos sortirien perdent" i defensa que "junts són més forts". També considera que "l'actitud de les institucions espanyoles com les de Catalunya i la seva gent és equivocada".

El futbolista, que ha viscut durant vuit anys a Catalunya, diu que atribueix la "onada independentista dels últims anys" al "menyspreu de la resta d'Espanya, et parlo dels ciutadans i de les institucions polítiques, amb Catalunya".

"Això -afegeix- ha provocat que el poble català s'hagin tancat en si mateix, però no hauria de ser així" i remarca que "ells reben a la gent d'Espanya amb afecte, tot i que ho fan des de la desconfiança i el recel". "I no crec que això sigui bo", conclou.

Finalment, Dani Alves critica que "hi ha gent que surt a la manifestació de la independència, però no sap ni tan sols el que és la independència". "Segueixen el corrent, segueixen a la massa perquè és el que toca", conclou.

9 Comentaris

Publicitat
#7 Ricard, arenys, 21/02/2017 - 13:05

Home això ho decidirà el poble,igualment no crec que importi molt la opinió d'un brasiler que viu i resideix a italia i no crec que torni mai a catalunya o espanya que son els que tenen dret a opinar.

#6 PQG , Metrópolis , 21/02/2017 - 08:34

Lo que dice alves son cosas lógicas que puede ver cualquier persona que lo analice de manera racional por supuesto los independentistas prefieren ignorarlo y pensar que al fin y al cabo los que se oponen a la independencia son fachas o según veo en los comentarios de esta noticia ignorantes o por lo me

#6.1 PQG , Metrópolis , 21/02/2017 - 11:19

Y la libertad de expresión o la democracia solo valen las suyas las de los demás son ataques a cataluña y valores anti-democráticos

#5 !!*!!, Bcn, 20/02/2017 - 19:24

Si ho diu aquest, estem fotuts. Deixem-ho còrrer.

#4 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 20/02/2017 - 15:54

Un cop mes, els indepes a desacreditar qualsevol que vulgui expressar un pensament crític amb el règim.

#3 Alexandre, Bcn, 20/02/2017 - 15:26

El comentari ben escrit hauria de dir: "si Espanya i Catalunya es separen, tots dos hi sortirien perdent".