Publicitat
Esports · 29 de Març de 2010. 19:10h.

De denunciar al Barça a president d'honor

Cruyff va demandar el FC Barcelona després de ser acomiadat per Nuñez el 1996

De denunciar al Barça a president d'honor

Johan Cruyff, en una imatge d'arxiu

Johan Cruyff, nomenat president d'honor del FC Barcelona, va demandar el club que ara li ha atorgat aquesta distinció i a un dels seus presidents, Josep Lluís Núñez. En les dues oportunitats, l'holandès va comptar amb l'assessorament de Jaume Roures, actualment president de Mediapro.

El 19 de setembre de 1996, sortia a l'opinió pública que el jutjat del social número 7 de Barcelona desestimava la demanda interposada per Cruyff contra el FC Barcelona per acomiadament improcedent, després de ser despatxat com a entrenador del club, tal i com informava Mundo Deportivo.

Cruyff intentava demostrar que hi tenia contracte amb el Barça per a la temporada 1996-97 i exigia el pagament de poc més de 94 milions de pessetes, uns 594.000 euros. La jutgessa, Isabel Gallardo, desestimava la petició del tècnic i condemnava el Barça a pagar 31 milions de pessetes, 11 en concepte d'indemnització i uns altres 19 corresponents al període de preavís.

D'altra banda, el 22 d'abril de 1997 es feia pública la resolució judicial de la demanda presentada per Cruyff contra Núñez per difamació. El jutge decidia absoldre l'expresident blaugrana, així com al mateix Cruyff, després de la demanda de reconvenció presentada pel directiu.

Cruyff acusava Núñez d'haver manifestat que venia partits i enganyava al soci, mentre que l'aleshores president de l'entitat acusava el tècnic d'haver dit que era un "nan" i un "tirà sense ànima que mereixia estar entre les feres". El jutge els absolia a tots dos i obligava a les parts a pagar les costes del judici.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 alex, BCN, 30/03/2010 - 17:32

Siempre con el mismo rollo.Pero si es Cruyff quien está en deuda con el Barça.Esto es una merienda de negros.Si se hiciera una buena auditoria igual alguno se le cae el pelo.La prensa?Calladita y cómplice como siempre.

#13 Francesc, barcelona, 30/03/2010 - 17:02

I si vós, Alberto, no escriviu en català és, dit sense embuts per menyspreu a la llengua i als qui la parlerm. Sr. Alberto, fora mandra i a la feina.... Més català, sr. Us necessitem. I ens necessita.

#12 Francesc, Barcelona, 30/03/2010 - 16:58

Us sembla que la gent d'aquest barri té realment problemes per esdevenir més culta en general i més culta quant a l'aprenentatge de la llengua catalana? No és cert.

#11 Francesc, Barcelona, 30/03/2010 - 16:52

Alberto, a veure, és que és de sentit comú. Com s'aprenen les coses en l'edat adulta? Doncs amb el mètode assaig-error, encert. I vós us l'hauríeu d'aplicar, aquest mètode, i escriure en català. Vós voiviu a Pedralbes, oi?

#10 Francesc, Barcelona, 30/03/2010 - 16:46

Alberto, no. No pots ser que una persona que fa més de 35 anys que éstà entre nosaltres no parli ni escrigui bé el català. Qué té les facultats mentals limitades els sr Kruiff? El que fa aquest senyor és una presa de pèl, dit clar i català.