Esports · 13 de Maig de 2010. 13:24h.

Del fair play a la garrotada

Laporta crtica Rosell l'endemà que aquest reconegués els seus mèrits

Del fair play a la garrotada

Joan Laporta, en una imatge d'arxiu

Sandro Rosell no s'ha lliurat de les crítiques de Joan Laporta malgrat que ha reconegut de forma pública en dues ocasions durant aquesta setmana els mèrits de l'actual president del FC Barcelona. En la primera compareixença pública de Laporta, després de la presentació de la candidatura de Rosell, el màxim mandatari blaugrana ha assegurat que aquest actua amb "ressentiment i animadversió".

Rosell havia manifestat que calia "agrair" a Laporta les decisions de posar Unicef a la samarreta de l'equip i d'expulsar els violents del Camp Nou. Aquestes floretes no han evitat, però, que el directiu barcelonista aposti pel joc brut en lloc del fair play que propugna públicament l'exvicepresident esportiu i resta de candidats a la presidència del Barça.

De fet, Laporta ja va intentar entrar en un cos a cos amb el candidat quan va afirmar que "Rosell em va dir que el Chelsea oferia 100 milions (pel traspàs de Ronaldinho) i un 10% de comissió per a ell i per a mi. M'ho va dir directament ell, dues vegades -una a Madrid i una altra a París- i si ara ho nega, menteix". Però Rosell s'ha limitat a anunciar accions legals a partir de l'1 de juliol, sense fer més valoracions.

En la presentació del llibre de Vicent Sanchis, Franco contra Flash Gordon, Laporta també va acusar Rosell d'"interferències" en els fitxatges que intenta tancar el club abans de la celebració del Mundial. El candidat, però, tampoc ha volgut contestar aquestes declarcions de Laporta en una entrevista a TV3.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 MARC-SABATES.COM, REPUBLICA CATALANA DEL BARCA//*//, 14/05/2010 - 19:34

Joan Laporta i Estruch , un politic honest i compromès amb el Pais .
Visca Joan Laporta president de la Generalitat de Catalunya lliure.
Marc-Sabates.Com

#4 MARC-SABATES.COM, REPUBLIC OF CATALONIA//*//, 13/05/2010 - 20:08

Visca Joan Laporta
Visca Catalunya lliure

#3 pep, RIPOLL, 13/05/2010 - 17:52

Sr. Laporta: felicitats per ser amic de l\\\'Uzbekistan i dels seus polítics!
L\\\'abyecta falsetat d\\\'un anomenat demócrata que vol ser president de la Generalitat i que es recolza amb un dels paisos mes criminals
HIPOCRESIA AL LIMIT.

#2 pantalons avall, quenoestamostanmal, 13/05/2010 - 16:28

diferentes formes diferents estils,aqui es veuen les formes i la cultura de cadascú

#1 MARC-SABATES.COM, Barcelona Catalunya //*//, 13/05/2010 - 14:45

Visca Joan Laporta i Estruch
Visca Barça
Visca Catalunya //*//
MARC-SABATES.COM