Publicitat
Esports · 21 de Setembre de 2009. 22:33h.

Del Palau de la Música al Barça

El secretari destuït del Palau també ho és de la Fundació del Barça

Del Palau de la Música al Barça

Bergós, a la dreta, en una conferència

Raimon Bergós i Civit, el secretari de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música, destituït per haver ideat un engany a la inspecció que va realitzar Hisenda entre els anys 2004 i 2005 sobre els comptes de 1998-2001, segons va publicar El País, es manté com a secretari de la Fundació del FC Barcelona. A la web del club, d'on ha desaparegut com a vicepresident tercer de la Fundació Fèlix Millet, encara es manté el nom de Raimon Bergós com a secretari, que no patró, de la fundació blaugrana.

Entre els documents de la investigació, El País ha revelat que Bergós va remetre una carta a l'exdirector administratiu de la fundació del Palau de la Música, Jordi Montull, en la que descrivia l'"estratègia" que els advocats van seguir per despistar els inspectors d'Hisenda sobre "temes d'impossible justificació fiscal".

Aquest passat divendres, Millet va enviar un fax al president del club, Joan Laporta, en el què anunciava que "com a conseqüència de les notícies aparegudes als mitjans de comunicació relatives a la meva persona, i amb el millor desig d'evitar que aquestes notícies puguin afectar la Institució i els seus socis, renuncio a la condició de vicepresident i membre de la Fundació".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 xiohano, Mataró, 23/09/2009 - 23:38

I a que espere hisenda per auditar a Florentino i el seu grup ? va home va, que foteu llastima

#1 Marcel, Bcn, 22/09/2009 - 14:00

A que esperen els Mossos d'Esquadra per investigar també els comptes de la Fundació del Barça?