Publicitat
Esports · 28 de Març de 2018. 09:10h.

Demanen al Barça que jugui la final de Copa amb la senyera

També que els aficionats que acudeixin al partit “ho facin vestits de groc”

Demanen al Barça que jugui la final de Copa amb la senyera

Manifest Blaugrana demana al club emprendre les següents accions de cara a la Final de la Copa del Rey de 2018, que enfrontarà el Barça amb el Sevilla, “entenent que és el marc idoni per fer costat a la voluntat de la majoria del poble de Catalunya”.

“Que el F.C. Barcelona disputi la final amb la samarreta de la senyera. A tals efectes, que es comuniqui als organismes pertinents la decisió de disputar la final amb aquesta samarreta, fent-laoficial, tenint en compte el precedent del partit Alcoi–Lleida d’octubre de 2017 en el qual la RFEF va autoritzar al club lleidatà a utilitzar la seva samarreta suplent, també amb els colors de la senyera”.

“Que es redueixi la presència institucional dels representats del F. C. Barcelona a la mínima expressió. Entenem que el F.C. Barcelona ha d’acudir a la final i ser representat dignament, però emplacem al Club a declinar participar en qualsevol acte previ o posterior al partit. Anem a Madrid a guanyar la Copa, i res més. Cap complicitat amb el règim que ens persegueix i empresona”.

“Que els aficionats que acudeixin a la final ho facin vestint de groc, en forma de suport massiu als polítics i activistes empresonats i exiliats. Emplacem al F.C. Barcelona a fer campanya activa per impulsar aquesta iniciativa”.

Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 Galba, Bcn, 31/03/2018 - 14:13

De amarillo la samarreta o con los calçotets basta?

#8 Perí Maître, Amposta, 30/03/2018 - 11:36

Pero al final no renuncian a jugar, la pela es la pela. Incoherencia y falta de vergüenza es lo que tienen los indepes del barça.

#7 Jose Antonio, Valencia, 28/03/2018 - 20:19

Lo que tiene qye hacer el Farsa Barça es no jugar la final y, además, retirarse de la liga española para siempre y crear la liga catalana, a ver cuánto tiempo duraba.

#6 Muy bien disho, Betis, 28/03/2018 - 14:14

Ozú que buena idea, eza camiseta és muy "malastruc" como decis por ahí arriba. si salís ar campo con ella seguro que sus metemos cinco o seis gole. Apa killos andavant que pa luego es tarde.

#5 Veciana, Barcelona, 28/03/2018 - 12:23

Lo mejor sería jugarlo a puerta cerrada.No me fío de la seguridad del rey con toda esa chusma en el campo.