Publicitat
Esports · 20 d'Agost de 2008. 16:03h.

Demanen el "vot secret" per decidir la continuïtat de Laporta

Una associació desitja "un escrutini obert i transparent"

Demanen el "vot secret" per decidir la continuïtat de Laporta

Joan Laporta, el dia del vot de censura

L'Associació per la Defensa dels Drets dels Socis del FC Barcelona ha demanat en un comunicat que "davant la importància de totes i de cadascuna de les decisions que es puguin prendre en l'Assemblea del pròxim dia 24, requerim a la junta directiva perquè eviti afegir sospites de manipulació i obscurantisme al correcte desenvolupament de la mateixa, establint els controls democràtics necessaris per a garantir que només els socis compromissaris del FC Barcelona puguin estar i votar a l'Assemblea i que qualsevol votació es realitzi nominalment, mitjançant vot secret dipositat en una urna, a més de garantir un escrutini obert i transparent". Els compromissaris del Barça decidiran aquest diumenge la continuïtat de Joan Laporta com a president del club.

Per aquesta entitat, "la jornada del passat dia 6 de Julio va deixar ombres sobre la correcta elaboració i custòdia del cens electoral, motiu pel qual una posterior reclamació, que denuncia una presumpta manipulació del cens perquè poguessin votar persones que no eren socis del FCB, es troba a l'espera de ser estudiada pel tribunal Català de L’Esport".

L'assocació que lidera Robert Blanch també ha criticat l'actuació del president de la mesa del vot de censura, David Moner. "Ja hi ha hagut que lamentar, en el procés del Vot de Censura celebrat entre els passats mesos de juny i juliol, que la imatge social del FC Barcelona s'hagi vist tristament pertorbada per l'actuació parcial i antidemocràtica del president de la Taula del Vot de Censura, David Moner, inexplicablement designat per la Federació Catalana de Futbol malgrat la seva coneguda relació d'amistat i de colaboracionisme amb l'actual junta directiva del FCB", ha expressat l'Associació per la Defensa dels Drets dels Socis del FC Barcelona en el seu comunicat.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Andreu, Barcelona, 22/08/2008 - 01:28

Si Laporta no va dimitir després del vot de censura vol dir que es capaç de fer qualsevol cosa per continuar lligat a la cadira presidencial. No ens fiem ni un pel d´ell. El vot secret es una bona opció per lluitar contra l´obscurantisme laportià.

#6 Manel, Badalona, 21/08/2008 - 23:33

Gracies Laporta per haber venut fotent negoci aquest patétic jugador que avui en dia no val ni la tercera part del que ens ha pagat el Milà. Un jugador que ho tindria tot i ara s´arrastra pels camps. Un altre punt al seu favor,

#5 Reusenc, Reus, 21/08/2008 - 16:53

Endavant Jan!!

l'unic error es ser com un pare i peremtre certes coses q no hauria d'haver permes...xro agafar un barça esmicolat pel senyor Gaspart q patia fins i tot per classificar-se per la UEFA i portar-lo a campió d'Europa no té merit

#4 pepito, BCN, 20/08/2008 - 23:23

En democràcia ´l únic vot lliure i legítim és el vot secret. Però clar parlar-li a Laporta de democràcia, és com parlar-li al Franco de comunisme. Oi que sí ?

#3 MARC-SABATES.COM, Barcelona Catalunya //*//., 20/08/2008 - 21:21

Visca President Joan Laporta .