Publicitat
Esports · 6 de Febrer de 2019. 22:24h.

Demanen l'autodeterminació al Camp Nou

Pancarta en anglès durant el clàssic

Demanen l'autodeterminació al Camp Nou

El Camp Nou durant el partit contra el Reial Madrid

Aficionats del Barça han penjat en una grada del Camp Nou una pancarta per reclamar el dret a l’autodeterminació de Catalunya durant el partit contra el Reial Madrid, corresponent a l’anada de les semifinals de la Copa del Rei.

“Sel-determination is a right, not a crime” -L’autodetermianció és un dret, no un crim- és el que diu la pancarta. Es tracta de l’eslògan de la campanya “Make a move” -Fes un moviment- que ha engegat l’ANC amb motiu del judici de l’1-O.

L’entitat sobiranista ja va penjar un cartell amb el mateix lema al balcó de l’oficina de la Comissió Europea a Barcelona el passat 1 de febrer, quan una vintena de membres de l’ANC va irrompre a la seu de la UE a la capital catalana per exigir l’autodeterminació i la llibertat dels líders independentistes presos.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#9 Gott mit uns, Chez Titole, 07/02/2019 - 17:48

Nova república i de president el Txingurri que de tàctica en sap un niu i encara més quan s'adoni on és la porteria contraria. de ministre d'exteriors el Toni Albà/Alvarez, d'economía el president del Reus, tot controlar pel "relator" petit Nicolàs-

#8 Pan con tomate y jamón Ibérico, Con el separatismo nada que dialogar..., 07/02/2019 - 13:23

Independence is not a right, being a minority is illegal and it is also stupid.

Pues esta es mi pancarta...

#7 soci i abonat del FCB, Barcelona, 07/02/2019 - 12:44

Fa anys que molts socis i abonats hem d'aguantar en silenci aquesta "colonització" de la secta independentista (pancartes, globets grocs, pitades al Rei, a la bandera d'España, crits al minut 17:14, tancament estadi en un dia de partit, etc). Avui, els carrers son seus i el FCB, sembla que també.
Fins quan hem de soportar aquesta situació ?.

#6 ElBarselono, Amb un sotrac al ADN, 07/02/2019 - 12:22

Me pregunto cómo sería el mundo con el derecho a la autodeterminación válido para cualquiera. Visca New York independent, Washington ens roba.

#5 Alcoberro´s, Barcelona, 07/02/2019 - 08:27

Si, si...mucha pancarta y muchos gritos pero, ¿Qué hacen todavía jugando la liga "española" y la copa del "Rey" ???