Publicitat
Esports · 18 de Desembre de 2008. 13:28h.

Denúncia contra Valdés per un cop de puny

Presumptament per demanar a la seva xicota que apagués la cigarreta dins d'un cinema

Denúncia contra Valdés per un cop de puny

José Antonio Bellido

El porter titular del FC Barcelona, Víctor Valdés, havia de declarar en els jutjats de Gavà -però no ha comparegut-, per unes denúncies creuades amb un veí de Castelldefels. Segons José Antonio Bellido, el futbolista el va agredir en un cinema. Els fets es remunten al dia 10 de desembre, quan Valdés va anar a la Sala 8 del complex comercial Ànec Blau a les 22 hores, amb una acompanyant i aquesta, dintre de la sala, amb la pel·lícula (Red de mentiras) abans de començar, va encendre una cigarreta, segons relata la denúncia.

Després de recriminar-li a la noia l'acció i demanar-li que apagués la cigarreta hi va haver una forta discussió que es va resoldre amb un cop de puny a la cara de José Antonio Bellido, per part presumptament de Valdés. Bellido va haver de rebre atenció mèdica. Segons apunta la denúncia, el porter del Barcelona va respondre al suggeriment de l'espectador perquè apagués la cigarreta de la seva acompanyant amb un cop de puny a la cara sense que intercanviessin cap paraula i posteriorment es va llançar sobre ell, la qual cosa va requerir la intervenció dels acomodadors i altres persones que estaven en la sala.

Valdés i la seva acompanyant van intentar sortir del local, però els espectadors ho van impedir fins que no arribés una patrulla policial, que en l'atestat va recollir les versions d'alguns dels espectadors. Posteriorment, l'espectador que va patir l'agressió va haver de ser atès en un centre mèdic, després va presentar una denúncia en la comissaria dels Mossos d'Esquadra.

El porter Víctor Valdés també va presentar una denúncia i un comunicat mèdic del doctor Ricard Pruna, fet l'11 de desembre abans de l'entrenament, el dia després dels fets. En aquest comunicat, s'especifiquen unes suposades lesions al porter per part de Bellido. Malgrat això, Víctor Valdés i el seu advocat no han comparegut en el judici ràpid fet aquest dijous al jutjat número 5 de Gavà.

El veí de Castelldefels ha presentat un informe dental, pel qual el seu advocat demana la suspensió del judici per faltes i que es passi a fer una instrucció prèvia per a portar el cas pel Penal. Segons l'advocat de la defensa, Joan Ignasi Cánovas, si la jutgessa estima reconduir el cas a través del Penal, Víctor Valdés es podria enfrontar a una sol·licitud de pena d'entre sis mesos a tres anys.

Informe mèdic forense

Informe mèdic del F.C.Barcelona

El nom de Víctor Valdés, a la porta de la sala 3 del jutjat número 5 de Gavà

Publicitat
Publicitat

44 Comentaris

Publicitat
#44 ferran, castelldefels, 23/12/2008 - 18:52

Aquest home el tal bellido es un busca bregues,es pensa que s'en el president de la penya madridista pot anar faltan el respecte a la gent de la seva ciutat,com els joves culers.Si en Valddes li va trencar la cara segur que se la mereixia.

#43 .., bcn, 21/12/2008 - 21:04

sempre que hi ha una agresió
apareix algú amb un collarí...
no crec que el valdés amb un cop de puny fagi que algú s'hagi de posar un collarí...
però bé...

#42 XAVI, Barcelona, 19/12/2008 - 21:29

Apart de ser bon porter, es un bon pugil?
Han canviat tant els entrenaments per que un jugador del barça estigui preparat com un pugil de pes pesat.Aquest noi té una dreta meravellosa!!! NO QUADRA RES .La estrategia del collari a la foto està molt vista.

#41 Quim, BCN, 19/12/2008 - 20:39

És molt bó, en Valdes presuntament d'un cop de puny a la cara, ha conseguit fer-l'hi mal a dos dits del peu. Només dic que és molt curiòs

#40 Jo, Sant Boi, 19/12/2008 - 19:50

És una llàstima que gent que ho té tot es pensin que poden anar pel món fent el que els dóna la gana. Hi ha una cosa que és civisme i això va per damunt de tot... s'ha de respectar la gent i no donant cops de puny perquè et recriminen una actitud.