Publicitat
Esports · 1 de Novembre de 2015. 08:51h.

Denuncien al president de la Federació Catalana de Futbol Sala per pagar-se les vacances amb diners de l’entitat

Jordi Eduardo Aubeso diu que va retornar els diners i retreu als denunciants que son uns “fatxes”

Denuncien al president de la Federació Catalana de Futbol Sala per pagar-se les vacances amb diners de l’entitat

Rebut de l'assegurança del cotxe d'Eduardo pagada per la Federació

Membres de la Federació Catalana de Futbol Sala han denunciat al president de l’entitat davant la justícia per presumptes irregularitats comptables. En concret, s’acusa a Jordi Eduardo Aubeso d’apropiació indeguda, malversació de fons i administració deslleial.

 

Entre els denunciants hi ha el tresorer de la Federació. Carlos Astorgas assegura que Eduardo va pagar a través del compte de l’entitat l’assegurança del cotxe particular i el lloguer d’una casa de vacances a Itàlia. E-notícies ha tingut accés en exclusiva als rebuts d’aquests conceptes i els reprodueix a continuació (rebut del cotxe particular / rebut del lloguer de la casa)

 

Aquests membres de l’entitat asseguren que el president te una targeta de crèdit “no autoritzada” associada al compte de la Federació on s’han fet despeses per valor de més de 15.000 € en un any. També l’acusen de fer transferències no justificades.

 

El tresorer va ser apartat de les seves funcions al mes de juliol després d’obrir-li un expedient disciplinari per revelar informació.

 

 

Jordi Eduardo Aubeso ho atribueix a temes polítics. “Son uns fatxes”, diu a e-noticies

 

E-noticies s’ha posat en contacte amb el president de la Federació. Nega totes les acusacions i assegura que els denunciants tenen una motivació política. “Volen que desaparegui la federació catalana” perquè son uns “fatxes”, diu Eduardo. Afegeix que no son “independentistes”.

 

El màxim dirigent de l’entitat reconeix que va pagar l’assegurança del seu vehicle particular amb el compte de la Federació. Ho justifica a que un dia la grua va endur-se el vehicle i no podia retirar-lo del dipòsit perquè tenia la pòlissa caducada des de feia quatre mesos. Jordi Eduardo Aubeso diu que va trucar al Secretari General de la Federació qui va fer una assegurança ràpida i la va abonar amb el compte de l’entitat. Eduardo diu que ja ha tornat els diners.

 

Sobre la casa a Itàlia, Eduardo reconeix que va pagar-la amb els diners de la Federació Catalana de Futbol Sala per no haver de pagar el cost d’una transferència internacional. Tot i així, el President assegura que va tornar els diners a les poques hores.

 

El màxim responsable de la Federació Catalana de Futbol Sala reconeix que té la targeta i que l’utilitza per despeses de representació. A més, diu que la Federació li deu diners per despeses realitzades.

 

La fiscalia ja ha obert diligències per el cas. Tot i així, Jordi Eduardo Aubeso assegura que no ha rebut encara cap denúncia.

 

Els membres denunciants han presentant una moció de censura contra el president que serà votada en els properes dies. Diuen tenir el suport del 90% del club. Eduardo rebaixa la xifra i assegura que tenen el suport de 20 dels 150 clubs federats.

 

Durant el tripartit, Jordi Eduardo Aubeso va ser coordinador de la Secretaria General de l’Esport. Va haver de dimitir després de descobrir-se que havia amenaçat a diversos clubs amb retirar-lis les subvencions si no cedien jugadores a la selecció catalana. Al 2008 es va presentar per presidir la Federació d’ERC a Barcelona. El mateix any va protagonitzar un enfrontament amb el govern espanyol quan el va acusar de maniobrar per impedir que la selecció catalana de futbol sala pogués participar en el mundial de Bielorrussia.

Jordi Eduardo en una fotografia de la Federació Catalana de Futbol Sala

Publicitat
Publicitat

68 Comentaris

Publicitat
#59 Gus, Bcn, 17/12/2015 - 13:29

Estos no son los de una nació, una sel.lecció???

#58 marc, barcelona, 24/11/2015 - 19:21

us demanem ajuda perque aquesta senyor esta jugan amb el futbol amb la il.lusio de tots els nens de la federacio i nomes son que problemes entre ell i la garriga el unic equip que l'apolla per aixo va pasar lo de dissabte a sant cebria. Demanem ajuda perque podem acabar amb aquest pocavergonya

#57 marc , barcelona, 24/11/2015 - 19:19

Aquest cap de semana va apareixa al pavello de sant cebria perque el infantil es va negar a jugar contra la garriga un club que ha estat espulsat de la federacio per agresions a arbits i va obligar al sant cebria a jugar quan tenien ordre que no va baixar al vestuaria i va amenaçar al arbit.

#56 marc, barcelona, 24/11/2015 - 19:16

Aquest home es una vergonya i una desonra per la federacio nomes esta aqui per els diners i per acabar enfonsan aquesta reputada federació parlan malament a la merda .

#55 marc, barcelona, 24/11/2015 - 19:14

aquest home es un dels pitjors perosnatges que me trobat a una federacio de futbol ja que estat a la de futbol 11 i a la de basquet. En aquesta federacio nomes hi ha "enchufe" entre la junta directiva xanxullos que no us podeu imagina amb els diners.