Publicitat
Esports · 8 d'Octubre de 2009. 18:22h.

Denuncien "espies" a l'Hospitalet

Un dirigent ecologista acusa un tinent d'alcalde de voler "conèixer els moviments de la Plataforma" pro can Trabal

Denuncien "espies" a l'Hospitalet

Antoni Garcia, a la manifestació contra el Quart Cinturó del 2006

Antoni Garcia, portaveu dels Verds-Esquerra Ecologista de l'Hospitalet, ha indicat que la signatura de Mario Sanz, primer tinent d'alcalde (PSC) de la ciutat, a favor de la no requalificació dels terrenys de can Trabal podria ser una manera de "conèixer tots els moviments de la Plataforma" contrària al pla del consistori que dirigeix Núria Marín (PSC).

"La presència del portaveu socialista en aquest manifest era una sorpresa ja que és ple defensor de cimentar tota la ciutat i no deixar ni un pam de verd. Però bé alguns havíem pensat que el Sr. Sanz havia vist la llum del bon camí, el de la defensa de la natura i del patrimoni de la nostra ciutat. Possiblement el senyor Sanz va cometre algun error informàtic i va acceptar la causa en defensa de can Trabal. El que és estrany és que no s'hagi assabentat d'aquesta errada fins a la data d'avui ja que des del dia 10 de juny, data que es va afegir a la causa, havia rebut tots els missatges interns de la Plataforma. Possiblement no va ser una errada i la seva opció va ser jugar a espies i conèixer tots els moviments de la Plataforma. Per sort la nostra plataforma actua de forma transparent cosa que no puc dir el mateix de l'equip de govern de L'Hospitalet que tramita projectes sense donar tota la informació als ciutadans", indica Garcia en el seu blog.

"Sóc conscient que al PSC hi ha molta gent de bona fe que està en contra d'aquest projecte. Un projecte que només té objectius especulatius i sols beneficia als sectors poderosos tal i com anomena últimament el President Zapatero als especuladors immobiliaris. Amb espies o sense espies cada vegada hi ha més gent que es suma a la defensa de l'última zona agrícola d'una de les ciutats amb més densitat de Catalunya i d'Europa. Per molta majoria socialista estem segurs que aturarem aquest projecte urbanístic que vol destruir més de la meitat de la zona verda que aglutina més del 80% de la fauna i flora de l'Hospitalet i que és un lloc escollit per les aus migratòries en el seu trajecte d'Europa a l'África", afegeix el portaveu ecologista.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Ramon, hospitalet, 08/10/2009 - 23:59

acabeu amb aquesta epidemia socialisa a Hospitalet

#2 Jaume Cascales, L'Hospitalet, 08/10/2009 - 23:27

Això no és res: control d'entitats, control de medis de comunicació, opacitat, sectarisme, totes les obres es fan a destemps i tard... els tentacles del PSC a l'Hospitalet són llargs i forts. Els de ICV-EUiA com tenen estómac?

#1 Jaume, Hospitalet barri centre, 08/10/2009 - 22:48

Els socialistes son igual d'especuladors que el PP de Camps. l'Hospitalet el PSC-PSOE es una mafia del ciment