Esports · 29 de Maig de 2022. 10:39h.

Disgust a Rac1 per la Champions del Madrid

"Ha marcat el Madrid sense fer absolutament res en el partit"

Disgust a Rac1 per la Champions del Madrid

La victòria del Reial Madrid davant el Liverpool d'aquest dissabte que ha suposat la 14a Champions pel club blanc no ha estat ben rebuda a Rac1. Durant la retransmissió del partit a la ràdio catalana s'aprecia el disgust dels periodistes quan Vinicius va marcar el gol que els va fer campions.

La narració de la jugada del gol comença amb un "compte que treu el cap el Madrid, compte que treuen el cap els blancs". "Valverde, el xut de Valverde, Vinicius, gol", afegeixen breus instants més tard.

De manera quasi automàtica un dels periodistes es pregunta per la legalitat del gol, "fora de joc o no?", diu. Davant la resposta negativa d'un dels seus companys a la retransmissió torna a afegir: "Valverde, Vinicius, gol".

"A la primera, primer xut entre pals, Valverde, Vinicius gol (...) Ha marcat el Madrid sense fer absolutament res en el partit. Ja els tenim aquí", es lamenta el periodista. "Després de ser superiors, ara el Liverpool a remar", afegeix.

Publicitat
Publicitat

41 Comentaris

Publicitat
#36 Sergi Sergio, Barcelona, 30/05/2022 - 14:12

El portero es el jugador mas importante de un equipo, un buen portero te hace ganar partidos y un porterazo te hace ganar titulos, asi es, sin Courtois les hubiesen caido al menos 3 goles, pero es que el portero tambien juega, es importantisimo, decisivo y ya fue asi en otras eliminatorias.

#35 bejota, bcn, 30/05/2022 - 13:33

En Carles i en Joan eren catalans, i veien normal moure’s arreu d’Espanya perquè era casa seva i estaven lliures d’ideologies divisives. Com sempre. Y como siempre, de la unión de españoles sale lo mejor.Unos catalanes fundaron el Real Madrid, y un suizo el FC Barcelona. Curioso.

#34 Xarnegu agraït, Barcelona, 30/05/2022 - 13:28

I tot, per tres o quatre xurros del Courtois.

#33 despertaferro, l´h capital de tabarnia, 30/05/2022 - 12:59

Eso les pasa por sectarios fanáticos y envidiosos no hay ninguna cadena de Madrid que se gaste un euro en dar un partido de futbol donde no hayan equipos de Madrid yo creo que en ninguna parte del mundo pasa esto, eso es estar enfermos se le llama Madrdiditisssss Aguda !!!!! asi que ajo y agua es decir a ajoderse y aguantare..... Aporla15 !!!!!!.

#32 bejota, bcn, 30/05/2022 - 12:03

RAC1 Y EL 99% DE LOS NACIONALISTAS IGNORAN QUE EL R. MADRID FUE FUNDADO PELS CATALANS GERMANAS PADRÓ.
LA IGNORACIA EN CATALUÑA ES UNA VIRTUD Y CUIDAN MUY MUCHO DE CULTIVARLA PORQUE SI NO SE LES ACABARIA EL ARGUMENTO SEPARATISTA.LO HE COMPROBADO.