Publicitat
Esports · 19 de Maig de 2010. 18:40h.

D'on sortirà el proper Messi?

Ingla aposta per una Masia global

D'on sortirà el proper Messi?

Marc Ingla, a la seva seu electoral, aquest dimecres

El precandidat a la presidència del FC Barcelona, Marc Ingla, ha apostat per exportar el model de la Masia a diferents països del món. Acompanyat de Ferran Soriano, Ingla ha assegurat que "la Masia és l'actiu principal del club".

La idea de l'exvicepresident de màrqueting i esportiu és "globalitzar" el sistema de pedrera blaugrana. En aquest sentit, ha valorat el fet que els futbolistes més joves tinguin l'oportunitat de seguir creixent en els seus llocs de residència, però sota la tutela esportiva del FC Barcelona, amb tècnics i mètodes de treball marcats per la institució blaugrana.

"D'aquesta manera minimitzem el risc" de fracàs en l'adaptació dels jugadors quan canvien de residència per venir a jugar en un equip base del Barça. "Tindrem clubs associats a Amèrica, els països escandinaus, etc.", i la intenció d'Ingla és que el club passi a controlar 1.500 futbolistes joves talents en lloc dels 300 actuals.

L'exvicepresident blaugrana ha posat com exemple un futbolista del FCB Luján, un equip associat, que als 16 anys és el capità de la selecció argentina.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Saprissa, Sants, 21/05/2010 - 06:45

aixó aixó,quan tardaran en tirar de xequera i de nom(els nens volen jugar en els equips mes famosos) i fitxar a la propera promesa del futbol de cada ciutat i aixins torpedejar la competencia en el futbol estatal q hi ha ara.Fer aixó i guanyar no temerit

#7 Josep, L'ampolla, 20/05/2010 - 11:49

El comentarista MAMBA NEGRA te tota la rao cuan sabran parla catala aquets milionaris que van benir amb 13 anys i encara no saben dir !!! Bon Dia ¡¡¡ Exemple MESSI , INIESTA etz.

#6 Pep, vic, 20/05/2010 - 11:29

Em sembal que que vol invetar la sopa d'all aquest home. Els acords i els cercadors de talents ja els tenen i quan en troven un de bó i amb una edat adecuada el porten a la Masia. El millor que podria fer el proper president seria no tocar res.

#5 Exalumno, Sant Boi, 20/05/2010 - 09:10

Dejemos que Ingla tenga sus minutos de gloria junto con Soriano durante la campaña. Al final se irán a casa con sus ideas de Jaimito.

#4 JOAN, LLORET, 19/05/2010 - 20:27

PERQUE VOLEM CONTROLAR 1500 JUGADORS SI AL BARSSA NOMES HI JUGEN 11. AMB ELS 300 DE LA MASIA EN TENIM MES QUE SUFICIENT. i SI-US-PLAU, QUE SIGUIN CATALANS