Publicitat
Esports · 5 d'Octubre de 2011. 18:38h.

Dos partits a Mourinho per posar el dit a l'ull a Vilanova

El segon tècnic del Barça ha estat sancionat amb un partit

Dos partits a Mourinho per posar el dit a l'ull a Vilanova

Una imatge de l'incident

El comitè de competició de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha sancionat José Mourinho amb dos partits per haver ficat el dit a l'ull a Tito Vilanova durant el partit de tornada de la Supercopa d'Espanya al Camp Nou. El segon entrenador del Barça ha estat castigat amb un partit.

Malgrat que el jutge instructor del cas demanava una sanció de tres partits per a l'entrenador del Reial Madrid, el jutge federatiu ho ha desestimat per "l'absència de lesió o la manca de prova fefaent en l'ànim de ferir". En canvi sí ha acceptat el partit proposat per a Vilanova al considerar la seva acció com "una resposta immediata, sense solució de continuïtat, proporcionada i suficient davant l'esdeveniment que pateix per part de Mourinho".

Tant un com l'altre compliran la sanció quan els seus equips disputin una altra vegada la Supercopa. Com que el comitè de competició ha considerat les faltes de lleus, els dos tècnics hauran de complir el càstig en la mateixa competició i no a la Lliga.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#8 Marc Sabatés, Barcelona Catalunya //*//, 06/10/2011 - 22:16

ADEU REIAL ESPANYA DE FEIXISTES ! !

#7 Blas, Logroño, 06/10/2011 - 18:31

No oblidem que el jutge únic federatiu: Alfredo Flórez, es un reconegut soci del Reial Madrid.

#6 Josep, Girona, 06/10/2011 - 11:57

Ho trobo indignant, sancionar amb dos partits l'agradit en lloc de l'agressor. Haurien d'haver castigat fort a Vilanova per agredir amb el seu ull el dit de Mou. Fins i tot va estar a punt de trencar-li l'ungla. No es pot permetre que es vagin donant cops d'ull a innocents.

#5 Joan T., Barcelona, 06/10/2011 - 08:31

La capacitat d'alguns de fer el ridícul, no té límits

#4 Saprissa, Sants, 06/10/2011 - 06:38

vergonyós!