Publicitat
Esports · 25 d'Octubre de 2010. 21:25h.

'Due diligence' abans del 28-N

L'auditoria es podrà consultar a partir del 2 de novembre, però amb cita prèvia

'Due diligence' abans del 28-N

Laporta i Rosell, el dia del canvi de president al FC Barcelona

El FC Barcelona posarà a disposició dels seus socis la due diligence, feta per la junta directiva de Sandro Rosell, sobre la gestió de Joan Laporta. A partir del 2 de novembre, els associats que ho vulguin ho podran fer a l'Oficina d'Atenció del Barcelonista (OAB) durant dues setmanes i amb cita prèvia.

“Els socis podran accedir a tot el contingut íntegre a excepció d’aquella informació que tingui caràcter confidencial”, ha explicat el portaveu de la directiva, Toni Freixa.

Si l’expresident del FC Barcelona Joan Laporta vol accedir a la informació també ho podrà fer. “Si té l’interès serà posada a la seva disposició donant-li el tracte que es mereix com a expresident”, ha subratllat Freixa. Aquesta auditoria ha revelat unes pèrdues de 48,7 milions d'euros en la gestió de l'anterior equip directiu.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 MARC-SABATES.COM, Barcelona Catalunya //*//, 27/10/2010 - 16:05

Visca Joan Laporta i Estruch
Visca Barça de Catalunya //*//

#7 Roser, Barcelona, 26/10/2010 - 11:11

Han rectificado, me parece lo mas sensato .No se es menos transparente por informar unicamente a los socios, cualquier periodista que sea socio puede luego contarlo a los simpatizantes.No me parecio acertado poner un resumen de un infome exaustivo sobre el club al alcance de los clubs rivales etc .

#6 Damia, Calella, 26/10/2010 - 10:36

La junta de Sandro Rosell, fa pocs dies, va remetre una nota informativa, en que es comprometia a penjar la Due deligence a la pagina web del club. Pero sembla que ara diuen no.¿ Aquesta es la transparencia que prometia el Sr. Sandro Rosell i la seva junta?

#5 manipulant, bcn, 26/10/2010 - 10:15

per cert, no deia el Sandro que la penjaria a internet pq la pogues veure tothom??? que ha passat Sandro?!

#4 Bernat, BCN, 26/10/2010 - 09:49

Badoc /Girona), no badis. La due dilligence res te a veure amb l'auditoria. La Due es una foto de l'estat del club en totes les seves vessants i revela el com i el perquè de cada situació laboral, patriomonial, social, econòmica, etc. L'Auditoria explica els comptes. Pero una no depen de l'altre