Publicitat
Esports · 1 de Febrer de 2010. 19:18h.

Efecte Copa d'Europa

Godall podrà dimitir després de la final del Bernabéu

Efecte Copa d'Europa

Laporta i Godall s'abracen, en l'inici de la precampanya

Alfons Godall, candidat oficialista a les properes eleccions al FC Barcelona, podrà presentar la seva dimissió després de la final de la Copa d'Europa, que se celebrarà al Santiago Bernabéu el 22 de maig. Segons els estatuts del Barça, tant Godall com Ferrer tenen temps de dimitir abans de la presentació de candidatures, un cop ja s'ha iniciat el procés electoral.

El primer dia per presentar les candidatures és el 24 de maig. La final de la copa d'Europa és el 22. Per tant, si el Barça arriba a la final del Bernabéu, Godall i Ferrer podran gaudir-ne com a directius des de la llotja del camp del Reial Madrid.

L'article 38è f dels estatuts indica: "haver presentat la dimissió i cessat en el càrrec abans d'iniciar-se la fase VI del procés electoral (presentació de candidatures), en el supòsit que l'aspirant a candidat o candidata sigui membre de la Junta Directiva o de la Comissió Gestora que hagi convocat les eleccions i vulgui presentar-se a la reelecció".

Dit d'una altra manera, perquè les eleccions es facin el dia 13 de juny, cal convocar-les el 7 de maig. Després de la publicació de la convocatòria, el sorteig dels membres de la Junta i Mesa electoral, l'acte de constitució d'aquests dos òrgans, l'exposició del cens i la resolució de les possibles reclamacions, als 17 dies del començament del procés és quan s'han de presentar les candidatures. És en aquell moment que Godall i Ferrer haurien de dimitir.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Peque, Badalona, 01/02/2010 - 21:27

Res es per casualitat, un cop més han mirat exclusivament pels seus interessos. Que les eleccions no es fan en dia de partit, que es foti el soci que a mi em beneficia i així no regalo ni un dia de cadira i canapés a la llotja. Foteu el camp d'una vegada

#2 Songoku, PlanetaJupiter.com, 01/02/2010 - 20:19

Ah, però ja han arribat a la final de la Champions i no m\'he enterat?

#1 Marc Sabatés i Laporta, Roda de Ter Catalunya //*//, 01/02/2010 - 19:50

Visca Barça i Catalunya amb
Joan Laporta i Estruch
MARC-SABATES.COM