Publicitat
Esports · 17 de Maig de 2012. 14:07h.

El Barça amenaça amb demandar Salvador Sostres

Parlava de 'pinça' entre Rosell i Godó per difondre "relacions íntimes" de Guardiola amb un col·laborador

El Barça amenaça amb demandar Salvador Sostres

Sostres, amb Laporta, durant la presentació de SI el 20 de juliol del 2010

El FC Barcelona ha anunciat que, davant l'article publicat a l'edició d'ahir del diari El Mundo signat per Salvador Sostres i titulat 'Penúltimas traiciones', demanarà una rectificació al diari o interposarà en les properes dates "les accions judicials que siguin escaients" contra el columnista i, en el seu cas, "contra qui hagi actuat en la preparació de l'article o en la difusió de la informació que s'hi conté amb ànim fraudulent".

L'objectiu del club és "obtenir el rescabalament dels danys i perjudicis causats al Club, al seu president i a l'entrenador del primer equip de futbol". El club també "expressa la seva indignació per la falsedat de les informacions que s'hi contenen perquè és atemptatòria del dret a l'honor del Club, del seu president, i de l'entrenador del primer equip de futbol".

Sostres va afirmar al diari que "Guardiola va pujar a la llotja, indignat per les falsedats que ja circulaven sobre la seva marxa, i li va dir al president: 'Marxaré sense fer soroll, sense fer declaracions, sense donar entrevistes i sense escriure llibres. Però si tu i els teus amics em foteu, a mi o als meus, parlaré tot el que hagi de parlar i ja saps que voldran escoltar-me".

"Es referia a alguns periodistes de La Vanguardia, que havien començat a insinuar, com ja van fer quan Pep va deixar el club com a jugador, una greu malaltia que explicaria la seva renúncia, així com una relació íntima amb un dels seus col·laboradors", va afegir.

"Rosell té ja fora del Barça a l'home íntegre que li impedia traficar i podrà, per fi, fitxar tots els brasilers que vulgui; i igualment La Vanguardia i Mundo Deportivo tindran via lliure per fer els seus negocis amb promocions de samarretes, calçotets i el que convingui fins a tornar a convertir el Barça a la cova de sinistres personatges que solia ser abans que Laporta iniciés la seva era de prosperitat, rigorosa gestió i transparència", sentenciava.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#25 MARC-SABATES.COM, Barcelona Catalunya //*//, 27/05/2012 - 19:25

VISCA JOAN LAPORTA
VISCA CATALUNYA LLIURE ! ! * ! !

#24 Onofre, La Fullaca(Osona), 18/05/2012 - 13:05

Parlar de futbol és com parlar d'integrisme religiós o de política grollera.Opi del poble!

#24.1 Eureka, Catalunya, 18/05/2012 - 15:07

Completament d'acord amb tu.

#23 gerard r, bcn, 18/05/2012 - 12:51

Ilaila, a quin embruta aquesta notícia no és al Guardiola. Aquesta informació ajudarà a obrir el ulls a la gent d'ordre del barcelonime que es va deixar enredar triant el tites d'en Rosell. Tingue paciència i espereu com evoluciona tot. A veure qui té rao. La veritat per demunt de tot

#22 Ara, ara si, Barcelona, 18/05/2012 - 10:16

Ara si, ara tota l'artilleria. Submis amb els enemics reals, ma de ferro contra el cruyffisme. A qui em recorda.

#21 Saprissa, Sants, 18/05/2012 - 09:27

uffff quant Laportista hi ha per aqui...llavors, pq va guanyar Rosell? els socis del Barça no eran tots catalanistes i separatistes?

#21.1 Gerard, Basilea, 18/05/2012 - 10:03

Si si. 150.000 socis i no omplen mai amb Catalunya .... els independentistes socis culers ..... jojojo