Publicitat
Esports · 26 de Setembre de 2010. 00:50h.

El Barça brilla sense Messi

Els blaugrana guanyen (1-3) a Bilbao després de punxar el Madrid

El Barça brilla sense Messi

David Villa va fallar diversos gols i va acabar expulsat per agressió a Gurpegui

La por i els dubtes que van provocar la lesió de Leo Messi i el mal partit contra el Sporting al Camp Nou han desaparegut a San Mamés, on el Barça, a més de guanyar 1-3 a l'Athletic, ha demostrat que pot jugar molt bé sense l'argentí al camp. I ha avançat en la classificació al Reial Madrid, que només ha pogut empatar (0-0) al camp del Llevant.

San Mamés ha vist el millor Barça, encara que és cert que l'Athletic ha jugat gran part del partit amb deu, per expulsió d'Amorebieta a la primera part, a conseqüència d'una fortíssima entrada a Iniesta. Al final del partit, David Villa també va acabar expulsat, per una incomprensible agressió sobre Gurpegui. La realitat és que el Barcelona ha pogut aconseguir una golejada d'escàndol. Però el porter Gorka, els pals, la mala sort i la falta de punteria han deixat el marcador en un 1-3, molt curt per als mèrits del Barça.

Keita, Xavi -amb rebot en un defensa de l'Athletic- i Busquets han marcat pel Barça, i Gabilondo pels bascos. Aquest gol ha posat un 1-2 al marcador quan es començava a jugar el temps de descompte, i els dos equips estaven amb deu. S'esperaven tres minuts d'infart, però immediatament Pedro ha preparat una pilota per a Busquets, que ha executat de forma magistral el 1-3.

Hi ha una altra qüestió: S'està obrint una fase de sospita sobre David Villa? Potser. L'asturià falla gols que no hauria de fallar, i comença a ser víctima de l'ansietat. La seva expulsió al final del partit a Bilbao és una conseqüència d'aquesta situació del davanter barcelonista. No ha jugat un mal partit -la seva pilota a Keita al primer gol ha estat una obra d'art-, però és evident que no veu la porteria contrària, una cosa molt estranya en un jugador que ha demostrat fins ara el seu olfacte per marcar. Cal esperar, però han començat els dubtes.

En qualsevol cas, el Barça ha demostrat que està capacitat, amb Messi i sense Messi, per oferir la seva millor versió. A San Mamés no ha estat Messi, i els barcelonistes, sota una forta pluja, han realitzat un futbol impecable. Per classe, força i voluntat. I sense Messi.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Marc Sabatés i Laporta, REPUBLICA CATALANA DEL BARCA//*//, 27/09/2010 - 14:01

El Barça no àrbitres necessaris per guanyar , vosté confon amb el reial de madrit espanya mourinho .
Visca Barça de Catalunya
ADEU MARTI EL TRAIDOR ! !!!!
MARC-SABATES.COM

#5 Martí, Barcelona, 27/09/2010 - 10:43

Marc tu no treballes mai oi?
Ves a l'oftalmòleg que el dissabte vàreu ROBAR al pobre Athletic de Bilbao. Xoriços!

#4 MARC-SABATES.COM, REPUBLICA CATALANA DEL BARCA//*//, 27/09/2010 - 10:21

marti no diguis bestieses.Creu me ! Visca Barça de Catalunya //*//.

#3 Martí, Barcelona, 27/09/2010 - 10:03

Jugant amb 12 (11 l'àrbitre) contra 10, guanay cualsevol.

#2 Marc Sabatés i Laporta, REPUBLICA CATALANA DEL BARCA//*//, 26/09/2010 - 09:16

Xavi és un superjugador i amic , miri l ' en foto amb mi (MARC-SABATES.COM)
Visca Barça de Catalunya //*//