Publicitat
Esports · 13 de Setembre de 2014. 21:48h.

El Barça commemora el Tricentenari

Amb una pancarta gegant de 45 x 46 metres

El Barça commemora el Tricentenari

Pancarta del Tricentenari a l'estadi

El Camp Nou ha viscut aquest dissabte una emotiva jornada en què s’han commemorat els actes del Tricentenari, amb una nodrida presència de representants institucionals a la Llotja, l’ús de la samarreta de la senyera per part del Barça i el desplegament d’una pancarta abans de l’inici del partit.

Coincidint amb el partit de Lliga amb l’Athletic Club, han assistit a la Llotja autoritats com la presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert; l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias; el conseller de la Presidència, Francesc Homs; el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila; el conseller de Cultura, Ferran Mascarell, i el comissari dels actes del Tricentenari, Miquel Calçada, entre d’altres.

Tots ells han assistit, abans de l’inici del partit, al desplegament al Lateral de l’Estadi d’un ‘tifo’, una lona desplegable de 45 x 46 metres amb els colors blaugrana i els de la senyera i amb el símbol de la commemoració del Tricentenari.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 egarense, Terrassa, 15/09/2014 - 15:04

El sistema fascista que estan imponiendo en entidades y empresas en el tema del apoyo al llamado proceso, es intolerable , pues no dan oporunidad a socios o trabajadore a dar su opinion
sobre las adhesiones unilaterales que toman sus directivos

#8 ramon, barcelona-c, 15/09/2014 - 12:00

Quina llàstima que aquest club tingui la junta que te, igual que la d'en rosell, i que tingui el 50% de assamblearis que son tan intel.ligents com el farmacéutic d'Olesa (?)i que han obert una via judicial que pot acabar com el rosari de l'aurora.

#7 Xipolleig, Barcelona, 14/09/2014 - 14:11

L'ANC, ERC, Omnium i CiU ens roban!

#6 Papaluna, Barcelona, 14/09/2014 - 12:47

L'ha estès el FC Barcelona? O ho han fet els mercenaris a sou de qui sabem? Perquè si ha estat el Barça estan jugant amb la seguretat de la gent (imagineu un encenedor prenent la tela); i si és el públic ben organitzat i ensinistrat, no té cap mèrit la jugada.

Deixeu de donar ales al extremisme!

#5 ALEX, Terrassa, 14/09/2014 - 10:43

Fervor entre la directiva, el cuerpo técnico y los jugadores del Barça por una LLiga propia jugando contra el Reus,Badalona yPalamós entre otros, no os enterais que esto es una moda y con el tiempo se diluirá como un azucarillo.