Publicitat
Esports · 14 de Març de 2011. 13:01h.

El Barça, contra la Cope

El club amenaça amb anar als jutjats i la cadena demana disculpes

El Barça, contra la Cope

Rosell i Guardiola, en una imatge d'arxiu

El FC Barcelona ha emès un comunicat "davant les greus insinuacions difoses ahir a la nit per la Cadena Cope", on vol expressar públicament "la seva absoluta indignació per aquestes infundades al·lusions que vinculen el Club amb pràctiques de dopatge i vol manifestar el seu rebuig davant actituds que no tenen res a veure amb el joc net i que afecten greument la imatge de la competició esportiva".

El FC Barcelona exigeix "una rectificació immediata i anuncia que els seus serveis jurídics ja estudien les accions legals que cal emprendre per defensar l’honor del Club, dels seus tècnics, jugadors i serveis mèdics, objectiu pel qual està disposat a arribar a les últimes conseqüències".

La resposta de la Cope no ha trigat. I és que durant la tarda d'aquest dilluns s'ha publicat un comunicat amb el qual l'emissora ha demanat disculpes tant al club català com al València, al que també s'havia citat.

"Davant la possibilitat que es vulgui vincular la nostra informació amb qualsevol interès en perjudicar o difamar als esmentats clubs, la Cadena Cope demana disculpes al FC Barcelona i el València, i a tots els seguidors dels dos clubs, si algú ha pogut interpretar aquesta informació d'aquesta manera. I oferim els nostres micròfons als representants d'ambdues institucions per a qualsevol aclariment que considerin convenient", s'explica.

"El nostre únic objectiu és informar. En cap cas, participar d'una campanya que pretengui difamar o sembrar dubtes sobre qualsevol club o esportista espanyol", s'afegeix.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 Jordi, Sant Boi, 14/03/2011 - 20:18

A la selecció espanyola estan acollonits. Ens treuran el mundial per culpa dels fatxes madrilenys.

#18 Manel de Sant Antoni, SANT ANTONI DE MAR (Baix Empordà), 14/03/2011 - 19:18

Anna,
La justícia italiana no és pitjor que la espanyola. Si Guardiola haguera estat comdemnat ara diries dels jutges italians que son justos. Però com que el varen absoldre, ara no només calumnies al Pep sinó també als juristes italians. Estàs al mateix nivell que els amanuenses de la cope

#17 Ramon, Manresa, 14/03/2011 - 18:32

És fàcil saber quina dieta fa al barça: res de drogues, res d'alcohol, tothom als entrenaments i res de festes. O sigui al revés que "el equipo del estado"

#16 Maria, BCN, 14/03/2011 - 17:53

carai amb els bisbes, ells tan seriosos, com en Rouco i similars, ara denuncien que preparats de recuperació son sustancies dopants, el problema es que els hi han canviat el vi de misa, i ara els donen bulerias papales, i així van. Que Déu els perdoni, però no sé ni si ell podrà fer-ho .....

#15 Bauma, bcn, 14/03/2011 - 16:42

La aficio de l `Espanyol, esta que no caga, per fi podem tira al Barça, que si el entrenador, que si a segona. Quanta miseria!!! La Cope tindria que tindra l`acces a Can Barça prohibit, fins que nescriguin una rectificacio i ben clara, i el Alcala aquet, que es dediqui a investigar evasio de capit