Publicitat
Esports · 1 de Setembre de 2010. 21:17h.

El Barça convida l'USAP al Camp Nou

L'estadi del Barça podria acollir un partit cap al mes d'abril

El Barça convida l'USAP al Camp Nou

Sandro Rosell i Paul Gozé, davant l'estadi de l'USAP. (Foto: fcbarcelona.cat)

El president del FC Barcelona, Sandro Rosell, ha viatjat fins a Perpinyà per entrevistar-se amb els directius de l'USAP, amb els quals ja va parlar de la possibilitat de fer un partit de rugbi al Camp Nou durant la campanya electoral. Malgrat que no s'ha tancat l'acord -cal que tingui el vist-i-plau de la Lliga i la Federació franceses-, està previst que l'Estadi del Barça aculli un partit de lliga de l'USAP cap al mes d'abril.

El president de l’USAP, Paul Gozé, ha parlat de la voluntat de les dues entitats d’estrènyer encara més els vincles i la col·laboració futura. “Esperem reunir a 70.000 espectadors a Barcelona en aquesta festa i que l’USAP sigui l’equip de rugbi de Catalunya", ha dit Gozé.

L’expedició barcelonista ha visitat les instal·lacions esportives de l’equip de rugbi de la Catalunya Nord, el terreny de joc i el vestidor local. Després, han estat testimonis d’excepció del partit del Top 14 de la Lliga Francesa de Rugbi que han disputat a partir de les 19 hores l’USAP i el Biarritz Olympique. Un sopar popular amb els socis i aficionats del conjunt local al mateix estadi ha posat cloenda a la jornada.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Martí, bCNA, 03/09/2010 - 20:45

Enhorabona president, Catalunya no s'acaba a les Alberes, com vas dir a la campanya. Per cert, la USAP intenta des de fa temps nodrir-se de jugadors de la Catalunya Sud i recolza els equips de rugbi del sud. Força USAP!!! SEMPRE ENDAVANT!!!

#8 Saprissa, Sants, 02/09/2010 - 16:54

aixó aixó,feu com el bar$a, monopolitzar l esport català i fer servir Catalunya per guanyar en marketing i en definitiva omplir butxaques de calerons.tret d aixó...em sembla bé

#7 Fran, Llinars, 02/09/2010 - 13:56

Hem pregunto q estaran pensant els clubs d rugby d´aqui.Tambe hem pregunto q pensaran els aficionats francesos quan vinguin aqui i vegi la parafernalia politica gens esportiva.

#6 Ramon, Barcelona, 02/09/2010 - 11:20

Núñez també va fer un amistós a l'Alguer. Però, dubtant de si cobraria o no l'estipulat, se'n va anar personalment rere la guixeta per agafar els quatre rals fets de caixa. Per ofendre i donar una imatge així, millor no haver-hi anat!

#5 pere, bcn, 02/09/2010 - 10:09

NOTÍCIA! En Rossell fa una cosa ben feta!