Publicitat
Esports · 10 de Setembre de 2008. 16:13h.

El Barça de Guardiola sí va jugar sobre gespa artificial a Nova York

I Henry va fer un rondo al damunt de l'asfalt de la Sisena Avinguda

El Barça de Guardiola sí va jugar sobre gespa artificial a Nova York

Martín Cáceres, jugant sobre gespa artificial. (Foto: fcbarcelona.cat)

Josep Guardiola va excusar la presència de jugadors del primer equip en el partit contra el Sant Andreu perquè el terreny de joc de la Devesa és de gespa artificial. Segons el tècnic del Barça, jugar en una superfície sintètica, tot i estar homologada per la UEFA i la FIFA, seria córrer "massa riscos de lesions", va dir Guardiola. "L'estadi de Sant Carles és de gespa artificial", afegeix la pàgina web del FC Barcelona. Però el mateix Guardiola no va tenir cap problema en permetre que el seu equip realitzés diversos partidets en un camp públic de Nova York, de gespa artificial, el passat dia 5 d'agost, segons recull la web pelikano.es.

"El Chelsea Waterfront Park, un equipament de gespa artificial de Manhattan, ha estat l’escenari d’una tarda de futbol i de solidaritat. En aquesta instal·lació pública la plantilla del Barça s’ha implicat en la tasca de sensibilització en la lluita contra la malària", es pot llegir a la pàgina web del Barça. Guardiola va accedir a que "alguns jugadors del Barça s’han repartit per parelles, formant equips de cinc jugadors completats per dos joves de l’agrupació AYSO i una altra persona que s’havia guanyat la possibilitat de vestir-se de curt després de participar en una subhasta", segons els canals oficials del club blaugrana.

D'altra banda, Thierry Henry va participar en una entrevista de televisió, feta al carrer, i després va participar en un rondo sobre el mateix asfalt de Nova York. El Barça va dir, al voltant d'aquest fet, que "a més, Henry ha fet un petit rondo al carrer (a la cantonada entre la Sisena Avinguda i el Carrer 47) amb cinc nenes jugadores de futbol de l’associació AYSO. Ha estat de les 8.30 a les 8.45 hores, aproximadament. El davanter ha acabat signant autògrafs a la gent que passava pel carrer i que s’havia aturat davant l’expectació de les càmeres".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 pep, manresa, 10/09/2008 - 21:33

Pompeu, és molt senzill, perquè Catalunya no té estat propi, la majoria de jugadors són estrangers i d'entrada identifiquen estat espanyol amb llengua castellana.
Com sempre, la solució està en la INDEPENDÈNCIA

#7 Sandro, Valencia, 10/09/2008 - 19:53

Cuando Cataluña tenga liga propia (hecho imprescindible para pretender tener seleccion nacional), tendran que despedir a Messi, Etoo, etc, y volver a contratar a Oleguer. Ademas la rivalidad mas importante pasara de ser Madrid-Barça a Barça-Nastic. JAJAJA

#6 enric, barcelona, 10/09/2008 - 18:19

De cara a una hipotètica Lliga catalana, perdre amb el Sant Andreu ha estat un mal resultat. ¿Qué passarà quan juguin amb el Girona, Lleida, Nàstic, etc.?

#5 Emerson, BCN, 10/09/2008 - 17:12

Com diuen els calstellans: "excusas de mal pagador".

#4 Pompeu de la Calçada, BCN, 10/09/2008 - 17:05

Algú sap perque la llengua vehicular dels entrenaments del Barça no es el català, havent-hi una majoria de jugadors que l'entenen i fins i tot el parlen, i tenin com entrenador i president als "supercatalanistes" Guardiola i Laporta???