Publicitat
Esports · 14 d'Abril de 2011. 19:34h.

El Barça demana 6 milions a la Cope

Presenta la reclamació civil un dia abans del primer clàssic davant el Reial Madrid

El Barça demana 6 milions a la Cope

Sandro Rosell, en una foto d'arxiu. (Foto: uefa.com)

El FC Barcelona ha quantificat en 6.190.090 euros la indemnització que demana a la cadena Cope per "intromissió il·legítima en el dret a l’honor, derivada de les afirmacions realitzades pel periodista Juan Antonio Alcalá en el programa El Partido de las 12, del passat 13 de març, on es vinculava als esportistes i metges del Club amb pràctiques de dopatge".

"El FC Barcelona considera que aquestes informacions han malmès la imatge, el prestigi i la reputació del Club i constitueixen una clara vulneració d’un dret constitucionalment protegit que aquesta demanda pretén rescabalar", ha indicat en un comunicat. L'entitat blaugrana ha advertit que ha lliurat al seu procurador la demanda "per tal que demà sigui presentada als jutjats del civil de Barcelona".
 
"Com és procedent, i d’acord amb els criteris tècnics de valoració emprats per quantificar aquest dany, la quantitat reclamada en concepte d’indemnització és de 6.190.090 euros", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Josep Ma., Terrassa, 15/04/2011 - 10:32

6 mil.lions? 60 n'hauria demanat jo!!
La fòbia anticatalana i per extensió anticuler que ve demostrant la COPE i els seus mal nomenats periodistes, es mereix un càstic de l'estil de la "Santa Inquisició", que cremava a la gent només per rumorología o acusacions falses.
La mateixa moneda.

#4.1 Josep, Barcelona, 15/04/2011 - 16:12

Com es nota que no escoltes gaire la COPE... Que jo sapiga l'Enrique Perez De Rozas, Josep María Minguella i el Manolo Oliveros que jo sapiga molt anticatalanistes no crec que siguin... i menys sospitar d'ells d'atacar al pensament únic català...
Si no saps no opinis ;)

#3 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 14/04/2011 - 21:16

Això, i si la COPE no té prous quartos, que pagui la Conferencia Episcopal.

#2 Manel de Sant Antoni, SANT ANTONI DE MAR (Baix Empordà), 14/04/2011 - 20:13

Esperem que la demanda prosperi i aquest inpresentables de la cope paguin per la seva gosadia i mala fe. De totes maneres la meva confiança amb la justícia espanyola és més aviat escassa, per no dir nul·la.

#1 ton, sallent, 14/04/2011 - 20:06

tinc ganes de veure com acaba aquest afer. Aixó donarà la continuitat a aquesta junta si s´arriva fins al final sino......