Publicitat
Esports · 17 de Febrer de 2020. 12:55h.

El Barça demana a la Ser que rectifiqui

Nega que hagi contractat una empresa per fer guerra bruta a les xarxes

El Barça demana a la Ser que rectifiqui

El Barça ha negat que hagi contractat I3 Ventures per protegir la reputació de l'actual junta directiva presidida per Josep Maria Bartomeu i erosionar la imatge de persones i entitats que tenen relació amb el club en diferent grau i demana a la Cadena Ser que rectifiqui. D'altra banda, el club admet que la companyia, que es dedica a crear estats d'opinió a les xarxes socials, és proveïdora del club.

El club assegura que I3 Ventures "no té cap vincle amb aquests comptes" i afegeix que "si es demostrés cap mena de relació, el club rescindiria immediatament la seva relació contractual i exerciria les accions legals oportunes en defensa dels seus legítims interessos".

La Cadena Ser havia informat que el barça havia contractat aquesta empresa amb l'objectiu de protegir la reputació de l'actual junta directiva presidida per Josep Maria Bartomeu i erosionar la imatge de persones i entitats que ténen relació amb el club en diferent grau.

Entre elles es troben els futbolistes Leo Messi i Gerard Piqué, exjugadors com Xavi Hernández o Pep Guardiola, figures empresarials com Víctor Font, Joan Laporta o Jaume Roures, polítics com Quim Torra o Carles Puigdemont i entitats com l'ANC o Tsunami Democràtic.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#11 arm, figueres, 18/02/2020 - 13:21

suposo que Roures que es vol querellar contra el barça, posara el tema en mans de Joaquim Forn, que s ´ocupara del tema legal ,

#10 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU UN CATALÀ EMPRENYAT , BARTOMEU TIC-TAC ..TIC-TAC ADEU BON VENT I B ARCA NOVA SENSE TU EL BARÇA ANIRA MOLT MILLOR , 18/02/2020 - 12:38

BARTOMEU SI LA SER DIU MENTIRAS Facil los llevas a JUICIO Per què se sapiga la veritat DE QUI DIU MENTIRAS y qui diu la veritat .BARTOMEU de totes maneres DIMITEIX Portes molt malament EL BARÇA .Pitjor no u podria fer TE Tindrian que SACAR PAÑUELOS BLANCOS al CAMP NOU y pitidos pancartas contra ti .EL BARÇA MEREIX UN NOU PRESIDENT ..

#9 Ojotuerto, Calafell.tab, 18/02/2020 - 10:29

Fake news, propaganda, guerra bruta, adoctrinament, desvìos de fondos, alzamiento de bienes, tener editores a sueldo para la Viquipédia, subvenciones a la prensa amiga, castigo a los enemigos, los Mossos y "Gent de Barri", agendas ocultas mezcladas con Holocausto, molta empresa pública, Biga vs Busca. Y mals usatges. Wellcome al segle XV

#8 jfuertesf, Barcelona, 17/02/2020 - 18:58

Doncs malgrat que avui dia no s'acostuma a posar la ma al foc per ningú, jo tinc intenció de fer-ho. Pel que conec al Sr. Bertomeu, m'estranyaria molt que ell hagi ordenat, ni consentit, una operació d'aquesta mena. Que en puc equivocar? Doncs és clar que sí. Crec, però, que no. Espero i confio en que no.

#7 a quien corresponda, Barcelona, 17/02/2020 - 17:54

Yo del Futbol Club Prusés sólo deseo que pierda hasta en los entrenamientos.