Publicitat
Esports · 9 d'Octubre de 2020. 17:46h.

El Barça denuncia a la Guàrdia Civil per només cinc signatures sospitoses

L'advocat al·lega que han acudit a l'institut armat "per una qüestió d'economia"

El Barça denuncia a la Guàrdia Civil per només cinc signatures sospitoses

L'advocat del FC Barcelona, Eloi Castellarnau, ha admès en una entrevista a El món a RAC-1 que són només cinc les signatures sospitoses de la moció de censura i ha argumentat que han preferit presentar la denúncia a la Guàrdia Civil "per una qüestió d'economia".

Castellarnau ha dit que s'han trobat cinc butlletes consecutives que es consideren que són falses". "N'aportem cinc però les 300 són el còmput global de butlletes que entenem que poden ser sospitoses, una extrapolació", ha afegit.

El lletrat ha explicat que "la decisió no és del president o de la Junta sinó dels serveis jurídics i en última instància de la meva persona". "És una recomanació meva. No ens hi han obligat", ha sentenciat.

També ha dit que "no hem demanat a la Guàrdia Civil que acceleri la investigació per aturar la moció de censura. Ni el Barça ni jo mateix volem que es judicialitzi això". "Hem trobat certa connexió entre els carnets utilitzats per la revenda i les possibles butlletes sospitoses de la moció", ha defensat.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Fer, SABADELL, 09/10/2020 - 21:10

Que espabilado. Con artimañas para detener la moción y seguir en el cargo. No me extraña que Messi se quisiera largar. Han creado una dictadura e el barça.

#1 Luigi., Barcino, 09/10/2020 - 19:09

Lo de la denuncia a la Guardia Civil , ha sido una excusa para pedirle un autógrafo al teniente coronel Baena.