Publicitat
Esports · 2 de Juliol de 2010. 20:45h.

El Barça dóna suport a la manifestació del 10-J

Rosell ha dit que el club "estarà sempre al costat de la Generalitat en tots els actes institucionals"

El president del FC Barcelona, Sandro Rosell, ha dit que el club estarà present a la manifestació del 10 de juliol en defensa de l'Estatut i en contra de la sentència del Tribunal Constitucional. El vicepresident Jordi Cardoner, i els directius Jordi Moix i Pilar Guinovart seran els representants de l'entitat barcelonista a la manifestació.

Rosell ha indicat que "aquesta manifestació que es farà el dia 10, entenem que és un acte institucional ja que és la Generalitat de Catalunya la que està recolzant aquesta manifestació. El Barça, en tots els actes institucionals de la Generalitat de catalunya, estarà al seu costat. I aquest és un acte més".

El president del Barça ha evitat fer una valoració de la sentència del Tribunal Constitucional perquè "no sóc advocat".

Rosell, amb Montilla i Carod-Rovira, a la recepció al Palau de la Generalitat
Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Ramon II, Barcelona, 04/07/2010 - 06:48

Ell no anirà a la mani... Aquest Sandro (que ve de ALEJANDRO) espanyolitzarà el Barça. A alguns els anirà bé. Però a altres ens entristeix molt i ja no en volem saber res.Adéu, Barça. Ja t\'ho faràs amb els teus socis, sempre tan amorfs...

#7 Fran, Llinas, 03/07/2010 - 18:00

Encara q al catalanisme no li agradi l´esport si no es polititzat, recordo a e-noticies q li cal agilitat,Alemanya ha guanyat Argentina 3-0 i encara no esta possada la noticia,en canvi aquesta noticia no t contingut esportiu,nomes sensacionalisme.

#6 Sebastián, Vallgorgina, 03/07/2010 - 17:59

Viva Jandro Rosell y sus medidas aperturistas. Su discurso en castellano fue algo que España merecía desde hace más de 7 años. Todos lo sabéis aq no lo queráis reconocer. El Barcelona es tan español como catalán en un mundo globalizado.

Ahora sí!

#5 Joan, BCN, 03/07/2010 - 13:40

Ara sí que es pot barrejar Barça amb política, oi? Quins pebrots.


A en Laporta el van linxar per ser independentista. Res més.

#4 Úrsula, Valls, 03/07/2010 - 00:37

Amb quatre cosestes que ja ha dit i un parell que n'ha fet, en Sandro ja s'ha retratat del tot. Pobre Barça, quins anys de desnacionalització que ens esperen. Al menys que siguem el millor club d'Espanya.