Publicitat
Esports · 3 d'Abril de 2014. 18:06h.

El Barça es fa la víctima

Bartomeu diu que “tenim evidències que algú ens vol fer mal”

El Barça es fa la víctima

Bartomeu, durant la roda de premsa

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, considera que la sanció de la FIFA que impedeix al club fitxar durant tot un any forma part d’una campanya per fer mal al club. “Hi ha evidències que algú ens vol fer mal”, ha explicat.

Bartomeu, en roda de premsa aquest dijous, ha valorat la sanció i ha considerat que “som víctimes d’una greu injustícia”. En aquest sentit, ha recordat que tot va començar a principis del 2013 a partir “d’una denuncia anònima a la FIFA”. A partir d’aquell moment, ha explicat, el màxim organisme del futbol va començar a demanar informació “i el Barça sempre va facilitar i respondre a tot el que demanaven”.

També ha lamentat que la comissió de disciplina “va decidir la sanció el 28 de novembre del 2013, però han trigat quatre mesos a comunicar-ho”. “Tot plegat és molt estrany”, ha afegit el màxim mandatari, el qual ha confessat que “estem indignats, som víctimes d’una greu injustícia, la FIFA està castigant un model de fa molts anys”.

El president blaugrana ha insistit que “hem detectat que des de fa un temps s’està intentant fer mal al Barça”. També ha avançat que “ho estem investigant” i que “tenim ja evidències prou importants”. “Quan tinguem les proves no pararem, no pararem, trobarem les persones o la persona que ens vol fer mal”, ha advertit.

“Ara estan atacant el que és el nostre model, i aquí ens hi trobaran, aquesta és la gota que fa vessar el got”, ha comentat després de posar com exemples que “van parlar de dopatge, després problemes de jugadors amb Hisenda, judicis, etcètera”.

Bartomeu ha insistit que “no” han fet cap infracció ja que els jugadors “tenien fitxa federativa”. A més, després de recordar que tres jugadors de la Masia -Messi, Xavi i Iniesta- han estat finalistes a la Pilota d’Or, ha remarcat que “som un club que tenim un centre formatiu d’excel·lència i som un exemple per moltíssims clubs arreu del món”.

“Vull deixar ben clar que al Barça estem totalment d’acord amb la normativa de la FIFA, també és una de les nostres filosofies, protegir els menors”, ha afegit abans de dir que a La Masia hi viuen i estudien més de 200 nens menors d’edat.
El president ha avançat que, juntament amb la RFEF, presentaran al·legacions a la sanció i demanaran la suspensió cautelar. Si cal, ha comentat, aniran també al TAS.

Publicitat
Publicitat

33 Comentaris

Publicitat
#25 MARC-SABATES.COM, BARCELONA CATALUNYA //*//2014 ...., 06/04/2014 - 13:19

Visca el Barça club Català !!*!!

#24 Aixó put com una guilla, Girona, 04/04/2014 - 20:05

Em podeu explicar que hi h d'anar a fotre Bartomeu a Marrakesch? a cercar nens hi pot anar a Manresa, la Seu d'Urgell o Vilassar o fins i tot a Segovia que també juguen a Futbol per allà.

#23 Saprissa, Sants, 04/04/2014 - 09:51

quan enxamparan al mafies del Florentino o el Cerezo,Del Nido(a la presó) amb les mans a la masa? Bartomeu? pel q sé cada 2 per 3 el sanciona la seguretat social a les seves empreses(Martres) per fer chanchullos amb els contractes de personal amb el seu amic eduard Coll com a complice.

#22 Hipòcrites, Barcelona, 04/04/2014 - 09:12

Tres d'aquests "pobres nens" segrestats pel FCBarcelona van quedar finalistes, el mateix any, de la pilota d'or. I, obviament, un d'ells el va aconseguir. No els deu anar tan malament.

#21 soci fcbarcelona, barcelona, 04/04/2014 - 01:04

SI cal ésser cec ver veura-ho, però sous mes ''capuzas'' que pepe gotera i hotilio, Votar si dissabte és donar-vos un xec amb blanc.Gaspart estaria a l'alçada d'aquesta junta:me la podia haver tallat el dia que us vaig votar.Eleccions ja