Publicitat
Esports · 14 d'Octubre de 2019. 09:58h.

El Barça es posiciona

"La presó no és la solució"

El Barça es posiciona

Pancartes a favor dels presos al Camp Nou

El FC Barcelona ha emès un comunicat  sobre la sentència del Tribunal Suprem on manifesta que:

"De la mateixa manera que la presó preventiva no va ajudar a resoldre el conflicte, tampoc ho farà la presó dictada avui, perquè la presó no és la solució.

La resolució del conflicte que viu Catalunya passa, exclusivament, pel diàleg polític.

Per això, ara més que mai, el Club demana a tots els responsables polítics que liderin un procés de diàleg i negociació per resoldre aquest conflicte, que també ha de permetre l’alliberament dels líders cívics i polítics condemnats.

El FC Barcelona manifesta també tot el seu suport i solidaritat a les famílies dels que són privats de la seva llibertat."

 

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Sarola, Casteldefels, 14/10/2019 - 17:06

Lamentablement la major par de la trajectoria social i esportiva del F.C.Barcelona s'ha desenvolupat en fase " bordell ".
Els resposanbles d'aquesta trajectoria han sigut els seu directius. La característica del periode de Laporta,Rosell i Bartomeu ha sigut que han convertit el F.C. Barcelona en el "Palanganer" del regim Nazi-Kumbayá de 1.9

#5 Cesc, Barcelona , 14/10/2019 - 11:05

Com sempre a can Barça la culpa es de l’àrbitre

#4 Histèrica Separata, bcn, 14/10/2019 - 11:00

¡La cárcel no es la solución, los golpes de estado sí!

#3 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla daña el cerebro…, 14/10/2019 - 10:35

El Barça que se dedique a lo suyo... un año de suspensión de la liga española por meterse donde no le llaman sería lo apropiado...

#2 Chris, Lleida, 14/10/2019 - 10:34

Claro, al cuerno con las bases de toda democracia actual. Que se dediquen al fútbol, y dejen la política para quienes no viven del entretenimiento. Acaso no escucharon en su día a papito Pujol en su día? el futbol y la política jamás deberían ir juntos. El barça la está pifiando estratosfericamente, otra vez.