Publicitat
Esports · 2 de Juny de 2010. 19:36h.

"El Barça és un club estranger"

El president de l'Atlètic respon a una pregunta sobre la venda d'Agüero

"El Barça és un club estranger"

Enrique Cerezo, en una imatge d'arxiu

El president de l'Atlètic de Madrid, Enrique Cerezo, ha assegurat que el Barça "és un club estranger" en un acte organitzat per Marca. Al màxim dirigent matalasser se li va preguntar si preferia vendre el Kun Agüero al Barça o a un club estranger, a la qual cosa Cerezo va respondre que "el Barça és un club estranger".

Després dels aplaudiments de l'auditori, el president atlètic va matisar la seva primera declaració i es va preguntar "com ha de ser el Barça un club estranger? Ha guanyat l'última Lliga i nosaltres som els únics que els hem guanyat. A vosaltres us demanen passaport per entrar a Catalunya?"

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#30 Fran, Llinars, 04/06/2010 - 14:18

MARC,ho estic desitjant,podeu marxar quan volgueu.Andorra juga la lliga espanyola,San Marino a l´italiana,el Cardiff i Sweansea a l´anglesa,etc.podeu provar d jugar a 1 altra lliga o formar la catala.Seria la 1a vegada q us recoltzaria.Sou suissos.

#29 MARC-SABATES.COM, REPUBLICA CATALANA DEL BARCA//*//, 04/06/2010 - 10:35

Els Espanyols intel-ligents haurien de fer com els Anglesos i mirar-se aixo de la independència de CATALUNYA //*// amb uns altres ulls , com molts d ' ells fan amb ESCOCIA , GAL-LES .
VISCA CATALUNYA LLIURE AMB JOAN LAPORTA I ESTRUCH.
MARC-SABATES.COM

#28 Oriol, Bcn (CATALUNYA), 03/06/2010 - 18:28

Tant debó només juguessim una lliga catalana, ja ens fariem un barça diferent. Simptoma que el meu país ja seria independent, i que m'importa el futbol. Això si l'ecspanyol no hi tindria cabuda

#27 Adéu Barça, BCN, 03/06/2010 - 14:32

Después de las veces que lo ha repetido Laporca, ahora todo el mundo se cachondea descaradamente con eso de que el Barça no es español. Por cierto, cuando queráis os podéis ir de la liga española. No hace falta que seáis independientes, para hacer eso.

#26 MARC-SABATES.COM, REPUBLICA CATALANA DEL BARCA//*//, 03/06/2010 - 14:07

Soc Català , no espanyol ! !