Publicitat
Esports · 24 de Febrer de 2012. 17:22h.

El Barça exigeix disculpes a Intereconomía

El club creu que les pràctiques de Punto Pelota "lesionen la imatge de la nostra institució"

El Barça exigeix disculpes a Intereconomía

Josep Pedrerol, en una foto d'arxiu

El FC Barcelona ha denunciat davant el Col·legi de Periodistes "les pràctiques que darrerament ha fet servir el programa Punto Pelota, d'Intereconomía TV". L'entitat que presideix Sandro Rosell ha exigit "disculpes públiques" al programa dirigit per Josep Pedrerol ja que considera que "vulneren el codi deontològic del col·legi i lesionen la imatge de la nostra institució".

A més, el Barça ha informat en un comunicat que "ha suspès la utilització de les acreditacions de premsa a favor d’Intereconomía TV que donen accés a les instal·lacions del nostre club, fins que sigui rescabalat del perjudici a la seva imatge" amb aquestes disculpes públiques.

"El FC Barcelona respecta el contingut editorial i informatiu de qualsevol mitjà de comunicació, sempre que no vulneri la declaració de principis de la professió periodística recollida en el codi deontològic del Col·legi de Periodistes de Catalunya", ha afegit.

En la gala de la Federació Catalana de Futbol, el programa esportiu va fer servir d'espia el president de l'Hospitalet, Miguel García, per aconseguir informació sobre la renovació de Josep Guardiola. García es va aprofitar de la confiança amb els directius del Barça per preguntar sobre l'assumpte mentre una càmera els enregistrava.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#12 Nora, Banyoles (Plà de l' Estany), 27/02/2012 - 15:17

Penso que el Barça s' equivoca, amb aquesta prohibició encara li dona més protagonisme a tot l' imperialisme d'Intereconomía, Gato al Agua, etc. o potser els grans diaris esportius Sport, Mundo Deportivo no han plublicat informacions obtingudes de manera fraudulenta o filtrades per algú del Barça!!!

#11 Lo primero, v, 25/02/2012 - 18:28

tendria el barcelona que pedir perdón por las pitadas, ofendió a muchos catalanes y resto del pais no anulando el acto o requisar los pitos

#10 alemany stolberg, tortosa, 25/02/2012 - 12:16

el col.legi de periodistes ? vaja penya,

#9 josep Maria, Barcelona, 25/02/2012 - 10:34

Els ciutadans de Catalunya patin retallades i Catalunya Radio Pagan al Pedrerol no ho entenc

#8 Ramon, Lleida, 25/02/2012 - 09:21

Demano a Catalunya Radio que faci fora el Pedrerol de la tertulia dels matins dels dilluns a Catalunya Radio per antibarcelonista. Que es quedi amb el seu Real Madrid.Proposo als culers que es queixin a la emissora mencionada.

#8.2 para ramon, b, 25/02/2012 - 15:15

eres un anticalanistas no quieres a los catalanes en las tertulias de las mañanas.

#8.3 Gerard, Barna, 25/02/2012 - 19:00

Per antibarcelonisme no, Ramon. Per sensacionalista, manipulador i mercenari.