Publicitat
Esports · 19 de Novembre de 2013. 16:46h.

El Barça fitxa el periodista que va tancar l'ADN

Albert Montagut també va dirigir El Mundo a Catalunya

El Barça fitxa el periodista que va tancar l'ADN

Montagut, a l'esquerre de Màrius Carol, en una foto d'arxiu

El FC Barcelona ha anunciat la incorporació d'Albert Montagut, exdirector d'El Mundo a Catalunya, com a cap de comunicació del club, el quart en els tres anys de mandat de Sandro Rosell. Montagut substitueix Xavier Martín. També ha estat el darrer director del gratuït ADN abans del seu tancament.

El primer director de comunicació de l'era Rosell va ser Pere Jansà, nomenat al juliol del 2010, qui es va mantenir al càrrec fins al gener del 2011. Ketty Calatayud, procedent de La Vanguardia, va ser qui el va rellevar. Jansà, però, no va abandonar el club i va passar a ser el director de l'Oficina d'Atenció Especialitzada (OAE) del Barça.

Calatayud va mantenir-se al capdavant del departament fins a finals del 2011. Al desembre va ser cessada, tot i que segueix treballant al club. Xavier Martín estava a punt de complir un any com a cap de comunicació del Barça. A diferència dels seus antecessors, seguirà la seva trajectòria professional fora del Barça.

Montagut (Barcelona, 1957) és llicenciat en Periodisme per la Facultat de Ciències de la Informació de Barcelona (UAB). També ha treballat a Catalunya Express, Mundo Diario, El Periódico de Catalunya -com a director adjunt- i El País.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#9 pere pey, barcelona, 21/11/2013 - 19:01

La seva dona Ana Maria Bordas. Alt càrrec de la televisió del PP

#8 Ramon, Barcelona, 21/11/2013 - 10:51

Com tot cal esperar, els gestors han de confiar amb els professionals i executius, si no ho fan es normal que hi hagin canvis. Veurem com evoluciona tot i d'aquí uns dies opinarem.

#7 Daserrout, BCN, 21/11/2013 - 00:14

Aviam si en Rosell el manté ocupat i deixa de donar pel cul a les tertúlies. Un unionista fatxa com a cap de comunicació del Barça, el que haurem de veure.

#6 David, Barcelona, 19/11/2013 - 23:27

Que recordi també va estar a El País i a El Periódico. Potser no cal simplificar tot. Encara que no sigui molt fan de Rosell.

#5 Víctor, bcn, 19/11/2013 - 20:54

Montagut (que dirigia l'ADN del Planeta Lara), va fer una de les campanyes més brutes i miserables en contra de Laporta. Ara li ha arribat l'hora de que en Rosell li retorni els favors.