Publicitat
Esports · 30 de Maig de 2014. 17:48h.

El Barça fitxa Puyol

S’incorpora com adjunt a l’Àrea de Futbol que dirigeix Andoni Zubizarreta

El Barça fitxa Puyol

Puyol, amb Bartomeu i Zubizarreta

El fins ara capità del FC Barcelona, Carles Puyol, seguirà vinculat a l’entitat després d’anunciar que deixa de jugar a futbol. Puyol s’incorporarà el proper mes de setembre a l’Àrea de Futbol, que dirigeix Andoni Zubizarreta, com a adjunt a la direcció esportiva, segons s’anuncia en un comunicat.

Així, el defensa continuarà vinculat a la institució, un desig expressat pel president, directius, tècnics i jugadors durant l’acte de comiat de Puyol com a jugador del primer equip celebrat el 15 de maig passat.

Puyol ha assegurat que “vull agrair al FC Barcelona tot el que m’ha donat abans i aquesta oportunitat que em dóna ara. Intentaré fer-ho el millor possible, sobretot aprendre molt”. “Jo sempre he jugat a futbol i he intentat fer-ho el millor possible i aquí faré el mateix”, ha afegit.

Per la seva banda, Andoni Zubizarreta ha destacat que “intentarem aprofitar i aprendre de tota la seva experiència. També volem que s’adoni de tot el que sap”. “El tindrem a prop de tots els equips, és una oportunitat única”, ha afegit.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Navas, Vilablareitx, 31/05/2014 - 10:50

Que fácil lo tienen esos niños millonarios para encontrar un trabajo.

#2 soci 9926, barcelona, 30/05/2014 - 19:10

ZUBI al carrer, si por ésser avui millor que dema
No cal dir res més

#1 el globus sonda, ben apedaçat, 30/05/2014 - 19:02

No us oblidéssiu pas, també, de fitxar l'inútil del Vicentet Sanchíz... no seria la primera vegada.

I aquest cop per 432.000 euros anuals, enlloc dels anteriors 360.000, com l'altra inútil de la Terribas a la Cataràdio, que la vida puja... ni que tots ells no parin de baixar.