Publicitat
Esports · 17 de Març de 2009. 16:10h.

El Barça i l'Ajuntament discrepen sobre el Miniestadi

Hereu demana "compensacions" per a la ciutat

L'ajuntament de Barcelona i el Barça discrepen sobre la reqüalificació del Miniestadi. Malgrat estar-hi d'acord amb la transformació de l'espai que ara mateix ocupa el segon estadi blaugrana, Jordi Hereu ha assegurat que cal complir les condicions establertes, que passen per compensacions per a la ciutat. La reqüalificació d'un espai urbà a la ciutat "està vinculat a unes regles de joc que expressen compensacions. En aquests moments hi ha algunes qüestions que depenen del FC Barcelona. Podrà tirar endavant el canvi urbanístic quan es donin unes determinades condicions que ara no crec que es donin", ha dit Hereu a Madrid, on havia participat en el Fòrum de la Nova Economia. L'alcalde de la ciutat ha afegit que "veiem bé la transformació del Camp Nou, com veiem bé la transformació d'aquelles dues grans parceles, però això s'ha de fer des del diàleg i obtenint les condicions a partir de les quals podrem fer el canvi urbanístic".

Per la seva banda, en una entrevista a Rac 1, Joan Laporta havia dit anteriorment que l'Ajuntament "s'ha pronunciat en un sentit positiu que aquest any serà l'any en que entrarem en les aprovacions inicials". I ha afegit que aquesta reqüalificació urbanística "és molt important per al barri. Hi ha molts veïns que estan molt interessats en que es faci aquest projecte perquè tot es revaloritzarà i els pisos dels veïns de les Corts entraran en una dinàmica de tenir més valor".

Hereu, al Nova Economia Fòrum
Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 JM, Les Corts, 17/03/2009 - 20:06

Una altra mentida del Laporta, més pisos no farà que els nostres tinguin més valor, ho farà el tenir més equipaments, més seguretat, menys senyoretes al voltant del camp nou i una ordenació urbanística que faciliti la mobilitat, no la superpoblació.