Publicitat
Esports · 28 de Juny de 2010. 20:15h.

El Barça indemnitzarà Oliver

El director general corporatiu anuncia la seva marxa

El director general corporatiu del FC Barcelona, Joan Oliver, ha aprofitat la darrera junta directiva de l'era Laporta per anunciar la seva marxa de l'entitat. Oliver ho ha fet públic en la roda de premsa posterior, en la qual també ha indicat que rebrà "la indemnització que està fixada al contracte".

El president electe de l'entitat, Sandro Rosell, havia anunciat durant la campanya electoral que Oliver seria cessat just després de prendre possessió del seu càrrec. Però no caldrà perquè Oliver ha pres la decisió de plegar perquè "el contracte que jo tinc permet al club i em permet a mi mateix trencar la relació en un seguit de supòsits com el que s'ha produït", un canvi de junta directiva.

Joan Oliver, durant la roda de premsa
Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Jordi, Teià, 29/06/2010 - 11:18

I lògicament, quan s'acomiada a algú que fa bé la feina, se l'ha d'indemnitzar. És curiós veure com tanta gent "d'esquerres" i tonteries per l'estil es posa el barret contrari quan parlem d'aplicar als altres el que normalment reclamen per ells.

#8 Jordi, Teià, 29/06/2010 - 11:16

L'Oliver és un grandíssim professional. I un dels millors Directors Generals que ha tingut el Barça. Abans de fer comentaris d'ignorant com el que hi ha aquí, pregunteu a qui hagi tractat amb ell (empleats, clients, col.laboradors).

#7 Tito, Tarragona, 29/06/2010 - 08:22

Ja, ja, visca el Barça i visca Catalunya, aques paleto si que sentia els colors, aquest culebron del Farça serà el més divertit de l\'estiu.

#6 pepito, barcelona, 28/06/2010 - 23:19

¿porque me censuran cada vez que hablo de este expoliador de instituciones....? Es dinero de los socios.......

#5 Pau Miserachs, Barcelona, 28/06/2010 - 23:16

Que es faci pùblic el que cobrarà i que es comuniqui a Hisenda. Ni un euro en negre i que s'investigui el que ha cobrat i ha gastat durant els darrers sis anys. No espot donar confiança a qui fuig veien perduda la partida