Publicitat
Esports · 7 d'Agost de 2015. 18:47h.

El Barça intenta rebaixar la multa de les estelades

El club afirma que responen a un "sentiment popular molt antic i arrelat socialment"

El Barça intenta rebaixar la multa de les estelades

Una imatge de seguidors amb estelades

El Barça s’ha reunit aquest divendres a Nyon amb la UEFA per tractar la sanció rebuda per exhibir estelades a la final de Berlín i han exposat que aquesta bandera respon a un "sentiment popular molt antic i arrelat socialment".

En aquest sentit, el FC Barcelona ha argumentat que l’exhibició d’estelades “sobrepassa qualsevol missatge polític i que, per tant. La seva exhibició en un camp de futbol no pot ser objecte de cap sanció en el futur”.

“És per això que el Club ha optat per sol·licitar aquestes reunions, a fi d’exposar personalment i verbalment a la UEFA la realitat social catalana i la integració de les estelades tant en aquesta vida quotidiana catalana com al mateix Club”.

Per part del club blaugrana han participat a la reunió els dirigents Albert Soler i Raúl Sanllheí, en una trobada que l’entitat ha definit com de “caràcter tècnic”, apuntant que és la “primera d’una sèrie de trobades que la nostra entitat mantindrà amb la UEFA en els pròxims dies o setmanes per abordar aquest tema”.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#10 Santiago, Cabrils, 08/08/2015 - 15:05

De 30 años con el lavado de cerebro que inició Pujol es antiguo?

Por favor !!, seny i sentit comú !!!.

VISCA ESPANYA !!!

#10.1 Santiag, Cambrils, 09/08/2015 - 19:04

El seny i el sentit comú no es pas a la gent com tu.

#9 Barça de Joan Gamper (l'autèntic), Barcelona, 08/08/2015 - 12:09

La UEFA no permetrà l'exhibició d'estelades en partits oficials perquè va en contra de la violència en els espectacles esportius. S'ha acabat la instrumentalització política del Barça en partits internacionals. Ja és hora que les masses aborregades s'adonin de qui i per què se'ls utilitza.

#9.1 Campions de Europa, BCN, 09/08/2015 - 19:07

Quan parles de masses "aborregades" deus de parlar en primera persona, singular o plural, això es indiferent. I a tu et paguen per fer el ridícul ? Amb peixos com tu esteu perduts siudadanu..!!!

#8 nedland, Roses, 08/08/2015 - 00:21

Jo proposo que facin com el Miquel Calçada..el Rovira..davant lleis injustes desobediencia.o enviar un missatge al Bosch.pot ser la UEFA els fa mes cas o no..deu n hi do quin espectacle..ah tambe queda que en Romeva apel.li a la CE com va fer amb la falta al Messi..quin nivell.la sanitat altre dia..

#7 Von Tattenbach, Berlin, 07/08/2015 - 23:12

El Bartomeu no serveix ni per fer de caganer. Quin pesebre Deu meu!!

#6 cule, campnou, 07/08/2015 - 22:38

Curriculum Albert Soler. Gerent Districte. Sants. President psc Sants gerent Barcelona Esport. Director i Secretario General. CSD. Aspirant Alcalde Bcn despues apoya Collboni