Publicitat
Esports · 12 d'Agost de 2015. 11:15h.

El Barça ja té una penya 'unionista'

La Penya Blaugrana per a la Concòrdia critica que "des de la presidència s'inciti a exhibir estelades"

El Barça ja té una penya 'unionista'

Una imatge de seguidors amb estelades

La Penya Blaugrana per a la Concòrdia, creada a finals de maig per l'entitat Societat Civil Catalana (SCC), ha qualificat de "inoportunes i greus" les declaracions del president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, en què animava els seguidors del club a exhibir a la final de la Supercopa d'Europa estelades en resposta a una suposada falta de llibertat d'expressió.

Aquests segudores del Barça adverteixen en un comunicat que "la bandera estelada és un símbol polític de part i totalment allunyada dels valors del club que sempre s'ha caracteritzat per la seva voluntat integradora, plural i universal".

"No hi ha -afegeix- un problema de llibertat d'expressió en cap cas, sinó que el que passa és que hi ha un ús i abús indecent de la propaganda independentista a través del club" i que "és absolutament irresponsable que després de la sanció al club per part del Comitè de Control, Ètica i Disciplina de la UEFA des de la presidència s'inciti a exhibir banderes polítiques, motiu pel qual es va sancionar al FC Barcelona".

Finalment, exposa que "la Junta Directiva del FC Barcelona, amb el seu president al capdavant, hauria de treballar, sense descans, per fomentar la concòrdia i la convivència, defensant una Barcelona, en particular, i una Catalunya, en general, integradores, plurals, diverses i multiculturals".

Publicitat
Publicitat

45 Comentaris

Publicitat
#20 Neferu, Barcelona, 13/08/2015 - 18:04

Hector: por la manera que tienes de perseguir mis comentarios y tirándote a mi yugular escriba lo que escriba, he llegado a pensar que en otra vida tú y yo hemos podido ser, o bien un matrimonio muy mal avenido, o suegra y yerno. Chico, dame una tregua; sigue con lo tuyo y déjame a mi con mis neuras

#19 Patum, Sant Patumet, 13/08/2015 - 17:33

El Barça y España, están condenados a convivir. En una Cataluña independiente tendría q jugar la Liga catalana ( lo dicen las leyes internacionales, no podría jugar ni la Champions si jugara en Francia, España,etc.). Ademas como se entenderia q son catalanistas y juegan fuera?

#18 JOANS, Barna, 13/08/2015 - 10:33

Soc del BARÇA,UNIVERSALISTA,PROGRESISTA,D'ESQUERRES,no Soc ni SOBERANISTE NI ESPANYOLISTA RANCI.
TINC DRET A VIURE?entre uns i altres fan TOT MOLT CANSI.

#18.1 Neferu, Barcelona, 13/08/2015 - 11:28

Bienvenido al club, Joans.
Yo no soy futbolera pero para que ganen otros prefiero que gane el barça pero, me gustaría un barça sin politizar y libre, y al igual que tú y otros muchos, soy ciudadana del mundo, ni soberanista de uno ni de otro bando pero, sí legalista.

#18.2 Hector, Bcn, 13/08/2015 - 12:03

Neferu, o quieres cat indepe o quieres cat sumisa a españa, ciudadana del mundo y lo que tu quieras, pero en esta question o eres una u otra. Ser universalista y exigir que cat sea españa, no es ser muy universalista

#18.3 Neferu, Barcelona, 13/08/2015 - 17:57

Tu problema Hector es que: quien no está conmigo está contra mi y, claro, así no hay forma de entenderse.

#18.4 El azote de los necios, Barcelona,España, 13/08/2015 - 18:39

Hector es hijo de españoles con un complejo de inferioridad enfermizo, tiene la identidad quebrada por culpa de adoctrinamiento separatista en el cole.......piensa que machacando a sus semejantes disculpa sus origenes........un endofobico peligroso.

#17 Xipolleig, Barcelona, 13/08/2015 - 10:29

Qui barreja política i esport ?.
SCC fins i tot munta una penya del Barça per a fer política.
Cada cop és més evident que SCC o Libres e Iguales neixen per fonetar la divisió, l'odi i la fractura política a la societat per amagar l'autèntica, la de pertànyer a un estat injust socialment

#17.1 Jordi, Tarragona, 13/08/2015 - 16:38

aquest son els que van viatjar a tarragona al passat 12 d'Octubre pagantnonés la mitat del PReu.
SanTI VILa :hauria de donar explicacions

#16 Joan Cagoemtot, Barcelona, 13/08/2015 - 09:45

Qui finança aquesta banda? Espero que la directiva del Barto estigui a l'alçada i que aquest grup per la seva càrrega ideològica i política no sigui acceptada com a Penya Barcelonista.