Publicitat
Esports · 13 de Desembre de 2019. 21:20h.

El Barça legitima el Tsunami

El club va negociar amb el moviment anònim, però no van arribar a cap acord

El Barça legitima el Tsunami

Josep Maria Bartomeu (foto: FC Barcelona)

El FC Barcelona i Tsunami Democràtic van mantenir una negociació “informal” per intentar arribar perquè el moviment anònim pogués realitzar l’acció de protesta al Camp Nou durant el clàssic, que es jugarà el 18 de desembre, segons informa l’ACN.

Les dues parts es van posar en contacte a través d’un intermediari després que Tsunami Democràtic fes una crida a la mobilització coincidint amb el Barça-Reial Madrid. L’objectiu de les converses, segons l’Agència Catalana de Notícies, era fer compatibles el partit i la reivindicació.

El moviment anònim demanava desplegar una gran pancarta a la grada, però el club va rebutjar la proposta. El FC Barcelona va argumentar, segons l’ACN, que la mida de la lona era “tan gran que es requeria poder instal·lar mecanismes i politges per facilitar-ne el desplegament”.

La mateixa informació explica que el Barça va fer una contraoferta consistent en què despleguessin una pancarta més petita per iniciativa dels socis, o bé, que els assistents portessin pancartes unipersonals. Una proposta que Tsunami Democràtic va rebutjar i ja no hi va haver més negociacions entre el club i el moviment independentista.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 SOCI 79XX, Barcelona, 16/12/2019 - 10:38

També va votar a favor del Tebas un democrata des de que va neixer, es ha dir Nobita esta jugant al PUta i la Ramoneta

#8 Yellow submarine, Chez Fangue, 15/12/2019 - 10:22

De més que un club a submarí groc amb vies d'aigua, el naufragi promogut per una directiva sense personalitat ni autoritat i sense vergonya. és la fí de tot el que ha representat Catalunya en tots terrenys, drestrossat per una colla de cervells subdesenvolupats a les institucions i a l'esport. Una pena.

#7 101 Airborne, Normandia , 14/12/2019 - 13:20

Estos analfabetos ni se acordarán de la tragedia de Heysel en el 85 y lo peligroso que puede ser tanta gente junta, expulsaron a todos los equipos ingléses de Europa por varios años de la champions. Es un juego muy muy peligroso!!

#6 Carlos B, Bolonia, 14/12/2019 - 11:13

¡Y tanto que es más que un club! A este paso van camino de ser una banda organizada...

#5 Raimundo, Barna, 14/12/2019 - 10:40

Si negociaron es con alguien y entonces deja de ser anónimo